Зберігайте гроші в квадратних метрах ®

Зберігайте гроші в квадратних метрах ®

Історично склалося , що в Україні найкращим і найбільш надійним способом збереження грошей була і залишається нерухомість.
Четвер, 5 грудня 2013, 11:00
Олександр Тігов, директор житлового комплексу "Петровський квартал"

Історично склалося , що в Україні найкращим і найбільш надійним способом збереження грошей була і залишається нерухомість.

І якщо у більшості українців під матрацем знайдеться 100 000 грн , то розглядати нерухомість у столиці з такою сумою неможливо, а от приміська нерухомість як варіант інвестиції підійде відмінно.

"До Нового року ми зменшили розмір першого внеску для купівлі квартир в нашому комплексі, - розповідає директор житлового комплексу "Петровський квартал" Олександр Тігов. - Зараз він становить 50% на однокімнатні квартири і 30% на всі інші. І якщо у людини є хоча б 100-150 тис.грн , він може їхати до нас і розмовляти про перший внесок, адже ми дуже гнучко підходимо до кожного покупця".

Звичайно після кризових років, багато людей з побоюванням дивляться на первинну нерухомість, проте в "Петровському кварталі" повітря не продають.

Реклама:
"До Нового року ми зменшили розмір першого внеску для купівлі квартир в нашому комплексі"

"Найбільш активно ми продаємо квартири в 5-6-ій лініях нашого комплексу. Всі 9 будинків цих ліній вже на рівні другого поверху, тому при наших темпах будівництва - поверх за два тижні , ніяких затримок у будівництві не буде", - уточнює Олександр Тігов.

Більш того, в ЖК "Петровський квартал" є і великий вибір комерційної нерухомості , яку можна придбати вже з документами, і при необхідності вигідно продати після заселення всього комплексу, яке відбудеться менш ніж через рік.

"На найближчих вихідних , 7-8 грудня, наш відділ продажів буде працювати в посиленому режимі, тому впевнений , що ми зможемо прийняти і проконсультувати всіх бажаючих. Але дам пораду - чим пізніше приїдете, тим менше буде вибір квартир", - рекомендує Олександр.

На правах реклами

Колонка є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться. Точка зору редакції «Економічної правди» та «Української правди» може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія.
Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!