19 січня 2019

16:44
"Нафтогаз" почав новий спір з Коломойським в Лондонському суді
НАК "Нафтогаз України" оголосив про намір укласти новий договір з юридичною фірмою KWM Europe LLP про захист своїх інтересів в суперечці з міноритарними акціонерами ПАТ "Укрнафта" в Лондонському міжнародному арбітражному суді.
15:41
Нідерланди зажадали від Китаю гарантій захисту даних від Huawei
Голландський уряд повинен цього року прийняти рішення, чи допускати китайський державний телекомунікаційний гігант Huawei до участі в побудові мережі 5G в Нідерландах.
14:32
Коболєв: зниження ціни на газ закінчиться колапсом
Зниження ціни на газ, яке обіцяють багато кандидатів у президенти під час передвиборної кампанії, неможливе і може закінчиться колапсом всієї фінансової системи України, коли зростання курсу долара неможливо буде спрогнозувати.
13:29
"Остання спроба запуску": ОПЗ знайшов нового постачальника сировини
Одеський припортовий завод запуститься 1 лютого, постачання сировини забезпечить за давальницькою схемою компанія "Енергетичний еквівалент".
12:21
Україна увійшла до ТОП-10 експортерів молочної продукції
Вперше за останні роки Україна увійшла в десятку світових лідерів з експорту молочної продукції.
11:08
Коболєв назвав собівартість видобутку газу "Укргазвидобування"
Собівартість видобутку природного газу, включаючи капітальні вкладення і всі супутні витрати на розвиток видобутку для компанії "Укргазвидобування", що входить до складу групи "Нафтогаз", становить 250 доларів за тисячу кубічних метрів.
10:04
Офіційний курс: гривня зміцнилася до долара та євро
Національний банк зміцнив офіційний курс гривні до долара на 5 копійок та встановив його на 21 січня на рівні 27,98 гривні.
09:00
Клімкін: правила ЄС мають поширюватись і на ГТС України, і на Північний потік-2
Україна вважає, що європейські правила повинні поширюватись як на українську ГТС, так і на газопровід "Північний потік-2".