30 листопада 2019

Публікації
Що читати? Добірка найпопулярніших книг про бізнес
Книга – найкращий спосіб "пережити" чужий досвід і навчитись на помилках іншого. Особливо, коли мова йде про створення бізнесу, хочеться підготувати себе до всіх можливих негараздів.
Новини
16:27
Угорщина вирішила приєднатися до російського Євразійського банку розвитку
Угорщина готова розпочати переговори про приєднання до Угоди про заснування Євразійського банку розвитку (ЄАБР) на умовах повноправного члена.
15:05
Провідний німецький автоконцерн проведе масштабне скорочення персоналу
Керівництво одного з провідних німецьких автоконцернів - Daimler - оголосило масштабну програму скорочення персоналу.
14:09
Офіс президента показав відео, як Зеленський вирішує питання тарифів
Офіс президента оприлюднив відео, на якому президент Володимир Зеленський обговорює з прем’єром Олексієм Гончаруком, главою ОПУ Андрієм Богданом та кількома іншими чиновниками питання можливого зниження тарифу на опалення уже в грудні.
13:22
"Російський" Крим: Apple перегляне політику щодо "спірних територій"
Компанія Apple вирішила переглянути свою політику щодо позначення "спірних територій" після скандалу з маркуванням анексованого Криму як території РФ для російських користувачів.
12:30
Чистий прибуток "Газпрому" впав на 45% через зниження цін на газ
Чистий прибуток "Газпрому" в третьому кварталі знизився на 45% до 3,32 млрд доларів на тлі скорочення обсягів експортних поставок і більш низьких цін на природний газ на європейському ринку.
11:04
Росія пропонує "пакетне рішення" щодо транзитного контракту – міністр
Російська Федерація пропонує підписати контракт на транзит газу до Євросоюзу територією України у складі "пакетного рішення".
10:08
Офіційний курс: гривня рекордно зміцнилася до долара
Національний банк зміцнив офіційний курс гривні на 6 копійок, встановивши його на 2 грудня на рівні 23,97 гривні за долар, що є максимальним показником з початку 2016 року.
09:00
Двосторонні переговори з РФ по газу були запропоновані ЄС – джерела в уряді
Раунд переговорів з "Газпромом", який прохолодив без посередництва ЄС, був запропонований представниками Єврокомісії для розблокування переговорного процесу.