"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

30 жовтня 2021

Публікації
Продано перший об‘єкт "Великої приватизації", фінрезультати "Нафтогазу": підсумки тижня для ДП
Щотижня команда аналітиків-консультантів з питань корпоративного управління готує для ЕП дайджест про головні події в житті держпідприємств. Що важливого сталося 24 – 29 жовтня?
Новини
18:00
Споживачі зможуть продавати надлишки електроенергії — нова система підтримки для малих СЕС
Міненерго розробляє нову систему підтримки для малих СЕС, в результаті її впровадження, споживачі електроенергії зможуть компенсувати власне споживання завдяки встановленню об'єктів відновлюваної енергетики, а надлишки продавати за ринковою ціною постачальникам.
15:52
Новий молдавський контракт із Газпромом: без політичних умовностей, ціна 450 доларів
Віце-прем'єр Молдови Андрій Спину заявив, що новий контракт із Газпромом не містить політичних умовностей і аж ніяк не згадує Придністров'я, а ціна буде близько 450 доларів за тисячу кубометрів.
14:37
За тиждень бензин на АЗС подорожчав на 70-75 коп/л
За тиждень (22-29 жовтня) середня ціна по країні бензину А-92 зросла на 67 коп./л і склала 30, 83 грн/л, бензин А-95 подорожчав на 71 коп./л – до 31,74 грн/л, а дизельне паливо – на 75 коп./л, до 30,63 грн/л.
13:35
Україна очікує на імпорт вугілля з Польщі, Казахстану та ПАР
У листопаді 2021 року очікується на імпорт вугілля з Польщі, Казахстану та ПАР, українські компанії вже мають відповідні контракти.
11:46
Імпорту електроенергії із РФ та Білорусі з 1 листопада не буде
Компанія Інтер РАО 20 жовтня оголосила аукціон на продаж електроенергії, але 21 жовтня відповідний аукціон був відмінений, відповідні аукціони в Білорусі не були проведені.
10:39
Microsoft змістила Apple з першого місця по капіталізації
Microsoft обігнала Apple по ринковій капіталізації в п'ятницю, зробивши її найдорожчою публічною компанією у світі.
10:00
Центренерго розрахувалась з усіма вугільними боргами
Рівень розрахунків ПАТ Центренерго з державними вугледобувними підприємствами на сьогодні склав 100%, також немає заборгованості перед шахтарями за поставлене вугілля.