"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

30 січня 2021

Публікації
Перемога Приватбанку над Коломойським, слідча комісія на УЗ, "Нафтогаз" нарощує частку на ринку: підсумки тижня для ДП
Щотижня команда аналітиків-консультантів з питань корпоративного управління готують для ЕП дайджест про головні події в житті державних підприємств. Що важливого сталося 25-29 січня?
Мислити й діяти по-новому: 7 тенденцій 2021 року, які змінять майбутнє і бізнес
В своєму щорічному дослідженні Accenture Fjord Trends 2021 виділила сім тенденцій, які мають допомогти бізнесу вижити у ХХІ сторіччі. Що варто уже зараз брати до уваги?
Новини
17:01
Криклій про обсяг інвестицій у концесійні дороги: за кожним з проєктів 200-350 мільйонів доларів
Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що обсяг початкових інвестицій за кожним з проєктів концесійних доріг складає 200-350 мільйонів доларів.
16:27
У США через організовані дії користувачів в соцмережах трейдери втратили мільярди доларів
Індивідуальні інвестори об'єднуються в соцмережах і закликають один одного інвестувати в акції певних компаній, внаслідок чого професійні трейдери втрачають мільярди доларів.
15:40
Європейський інвестбанк може допомогти з водопостачанням
На зустрічі представників Міністерства розвитку громад та територій та Європейського інвестиційного банку було наголошено, що сторони можуть співпрацювати у напрямку покращенням мереж водопостачання.
14:27
У 2020 одеський аеропорт обслужив майже в 2,5 рази менше пасажирів, ніж в 2019
Міжнародний аеропорт Одеса за 2020 рік прийняв і відправив 698 тисяч пасажирів, що на 59% менше, ніж роком раніше, коли пасажиропотік склав 1,69 мільйона чоловік.
13:01
Нафтовий фонд Норвегії продав всі свої компанії
Державний пенсійний, або нафтовий фонд Норвегії продав весь пакет акцій компаній, які працюють в сфері розвідки та видобутку нафти.
12:00
Зеленський увів у дію рішення РНБО з нейтралізації загроз в атомці та промисловості
Президент Володимир Зеленський підписав указ № 35/2021, який увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 29 січня “Про заходи з нейтралізації загроз у сфері атомної енергетики і промисловості”.
10:20
Для 13 облгазів знизили ціну на розподіл газу
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг знизила тарифи на розподіл газу для 13 компаній.
09:02
Ілон Маск спровокував коливання курсу біткоїна
Засновник компаній SpaceX та Tesla Inc Ілон Маск, спровокував коливання курсу на ринку криптовалют, додавши в опис свого твіттер-акаунту хештег #bitcoin.