29 грудня 2018

Колонки

Рік євробляхи

Як "голосували" читачі Економічної правди у 2018 році.
Новини
17:20
Нацкомісія очікує дозвіл на перевірку облгазів Фірташа через донарахування у платіжках
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, розраховує отримати дозвіл на проведення позапланової перевірки облгазів на предмет донарахувань в платіжки.
16:44
Гройсман обманув депутатів під час голосування за бюджет — джерело
Нардепи віддали голоси за ухвалення держбюджету на 2019 рік, але домовленості з ними було виконано урядом лише частково.
16:16
Росія оцінила заборонений імпорт товарів з України в 510 мільйонів доларів
Росія 29 грудня ввела нову заборону на ввезення низки товарів з України, імпорт яких в 2018 році оцінено у 510 млн доларів.
15:20
Сейм Польщі заморозив ціни на електрику для споживачів
Нижня палата Сейму Польщі прийняла закон, який передбачає замороження з 2019 року цін на електроенергію на рівні 2018-го.
14:47
Банки вперше опублікували дані про свою стійкість
Національний банк зобов'язав банки опублікувати до 28 грудня результати оцінки їхньої стійкості з урахуванням стрес-тестування за станом на 1 січня 2018 року.
13:50
РФ заборонила ввезення з України промтоварів, сільгосптоварів, сировини і продовольства
Росія заборонила ввезення на свою територію низки товарів, країною походження яких є Україна або які переміщуються через територію України.
13:29
Через збій у системі управління затрималися два експреси Київ-Бориспіль
Через збій у роботі системи управління у суботу зранку сталося відхилення від графіка руху двох експресів на маршруті Київ – Міжнародний аеропорт Бориспіль.
12:56
Львівська митниця почала оформляти "євробляхи" цілодобово
Відділ митного оформлення "Скнилів" поста "Західний" у Львівській області перейшов на цілодобовий режим роботи.
12:08
Tesla оновила раду директорів після скандалу з Маском
Tesla після скандальних твітів засновника компанії Ілона Маска і втрати ним посади голови ради директорів назвала 2 нових незалежних директорів. Компанія зробила це у рамках угоди із Комісією з цінних паперів і бірж США (SEC).
10:55
У МОЗ пояснили, як можна буде повертати ліки до аптек
З 1 січня 2019 року можна буде повертати до аптек лікарські засоби та медичні вироби - лише якщо вони неналежної якості.
10:07
Dell повернулася на біржу після п'яти років перерви
Американська Dell Technologies Inc. в п'ятницю перестала бути найбільшою приватною технологічною компанією світу - торги її акціями на Нью-йоркській фондовій біржі (NYSE) поновилися після п'яти років перерви.
09:05
Набуло чинності продовження економічних санкцій ЄС проти Росії
У суботу, 29 грудня, набуло чинності рішення Ради ЄС щодо продовження економічних санкцій Європейського Союзу проти Росії на півроку, до 31 липня 2019 року.