29 червня 2020

Новини
18:01
Фонд гарантування вкладів продав кредити "Дельта банку" на мільярд з дисконтом 95%
Фонд гарантування вкладів фізосіб 24 червня продав кредити (переважно іпотечні) Дельта банку 1,1 млрд грн з дисконтом 95%
17:06
ЄС уточнив список країн, для яких відкриє кордони з 1 липня – ЗМІ
України немає в оновленому списку країн, для яких ЄС рекомендує відкривати кордони з липня, але її не внесли до "червоного" списку.
16:17
Після отримання першого траншу, побільшало українців, які виступають проти співпраці з МВФ
61% українців вважають, що зараз краще не співпрацювати з Міжнародним валютним фондом і не отримувати нові кредити. Порівняно з квітнем цей показник виріс на 15%.
15:10
На цьому тижні очікуються мітинги шахтарів, які сплановані в ДТЕК Ахметова - Герус
На цьому тижні у Києві очікуються страйки шахтарів. Основна кількість мітингарів будуть шахтарі "ДТЕК Добропіллявугілля". ОНОВЛЕНО
14:07
ЄС виділить 40 мільярдів євро прямих платежів для аграріїв
Єврокомісія виділить близько 40 мільярдів євро для на здійснення прямих платежів в рамках Спільної сільськогосподарської політики (CAP). Нинішній фонд прямих платежів на 8,4% нижче, ніж в 2020 році.
13:04
Airbus скоротить поставки на 40% і звільнить тисячі співробітників
Європейський авіаконцерн Airbus SE скоротить обсяги своїх поставок і продукції на 40 відсотків протягом дворічного періоду і звільнить тисячі співробітників в умовах серйозного спаду виробництва через пандемію.
12:01
Забудовник вирив п’ять поверхів під історичним будинком у Києві
Компанія "ТОВ" Валяр" родини Балясних під час заявленої "реконструкції нежитлових приміщень" вирила 5 поверхів під дореволюційним будинком у центрі Києва.
11:02
Голова "Сбєрбанку" прогнозує зміцнення рубля і подорожчання нафти
Голова "Сбєрбанку" Герман Греф припустив, що до кінця року курс рубля може зрости приблизно на 10%, також він спрогнозував ціну на нафту на кінець року 60-62 долара за барель.
10:00
Через бойкот Facebook Цукерберг вже втратив 7 мільярдів доларів
Акції Facebook впали на 8,3% у п'ятницю після того, як великий рекламодавець Unilever Plc приєднався до бойкоту реклами в соцмережі. Це зменшило статки Цукерберга на 7,2 млрд дол.