28 червня 2019

Публікації
Як правильно масштабувати бізнес. Поради топ-менеджерів
Представники малого і середнього бізнесу, які створили успішні компанії, розповіли, як правильно масштабувати свій проект і як зрозуміти, що він готовий до наступного кроку.
Колонки

Майбутнє електроенергетики: коли закінчиться олігархічна вугільна епоха?

Поки світ відмовляється від неефективної та екологічно шкідливої вугільної енергетики, Україна пасе задніх. Як реформувати галузь?
Новини
21:30
Справа SkyUp і Баришівського суду: ЗМІ знайшли зв'язок з Коломойським
Позов до авіакомпанії SkyUp Airlines в Баришівський районний суд, який вирішив призупинити ліцензію на перевезення пасажирів, пов'язаний з народним депутатом з оточення олігарха Ігоря Коломойського. ВІДЕО
18:00
Goldman Sachs спрогнозувала різке падіння прибутковості облігацій США
Goldman Sachs Group Inc. слідом за JPMorgan Chase&Co знизила прогноз прибутковості казначейських облігацій США, чекаючи затяжних наслідків торгової війни між США і Китаєм, а також "голубиного" розвороту провідних центробанків світу
17:00
ЄЦБ спробує "розворушити" економіку єврозони, знизивши ставку
Європейський центробанк в липні надішле сигнал про готовність знизити процентні ставки, а у вересні знизить їх, щоб знову спробувати розворушити економіку єврозони
16:04
"Газпром" готовий продовжити діючий контракт на транзит газу з Україною — Міллер
Україна у першу чергу має думати не про продовження транзиту російського газу через територію країни, а про власне газопостачання
15:14
Знаменитий дизайнер Apple відкриває свою компанію: першим клієнтом стане Apple
Головний дизайнер Apple Inc. Джонатан Айв залишить компанію пізніше цього року і створить власну незалежну дизайнерську фірму.
14:21
В Україні дешевшає місцевий томат
На поточному тижні ціни на місцеві томати в Україні почали знижуватися.
13:45
Податківці прийшли з обшуками на склад з арештованою оливою "Трейд Коммодіті"
Співробітники податкової міліції Дніпропетровського обласного управління ДФС проводять слідчі дії на території ліцензованого митного складу, де перебувають заарештовані 11,5 тис. т базової оливи, яка призначалася для групи "Трейд Коммодіті".
12:51
Глава "Нафтогазу" Коболєв за рік заробив 286,5 мільйона – звіт компанії
Глава НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв у 2018 році заробив 286,5 мільйона гривень, із яких 261 мільйон – це премія за перемогу у Стокгольмському арбітражі.
11:52
Google розкаже, наскільки переповнений громадський транспорт
Компанія Google запустила одразу дві нові функції, що дозволяють дізнатись, наскільки переповнений громадський транспорт і про затримку руху автобусів у реальному часі там, де пасажири не отримують інформацію від місцевих транзитних агентств.
10:33
Росія відновить поставки скрапленого газу в Україну
Міністерство економічного розвитку РФ у повному обсязі задовольнило заявки компаній "Роснефть" і "Лукойл"на поставку скрапленого газу в Україну протягом липня.