27 листопада 2021

Публікації
Обіцянки МВФ про корпоративне управління, здешевлення авіаперельотів за рахунок податків: підсумки тижня для ДП
Щотижня команда аналітиків-консультантів з питань корпоративного управління готує для ЕП дайджест про головні події в житті держпідприємств. Що важливого сталося 20-26 листопада?
Новини
17:00
Мінагро співпрацюватиме з аравійською компанією у сфері зрошування
Міністерство аграрної політики підписало меморандум про співпрацю з одним із найбільших світових гравців у сфері іригаційного обладнання — компанією з Саудівській Аравії Alkhorayef Group.
15:40
Аналітики: створення національної авіакомпанії суперечить засадам політики держвласності
Аналітики-консультанти з питань корпоративного управління заявили, що створення національного авіаперевізника суперечить основним засадам політики державної власності, які затверджені урядом.
14:08
Через новий штам коронавірусу обвалився курс bitcoin
Всесвітня організація охорони здоров’я встановила, що в нового штаму коронавірусу, виявленого в Африці, вища ймовірність повторного зараження людини, курс криптовалюти відповів падінням.
12:55
Енергетичне співтовариство надало згоду на сертифікацію "Укренерго"
Секретаріат Енергетичного співтовариства (Energy Community) надав Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послу,г згоду на остаточну сертифікацію оператора системи передачі НЕК "Укренерго".
11:17
Автогаз подорожчав до 19 гривень
За минулий тиждень (19-26 листопада) середня ціна зрідженого газу в мережах АЗС зросла на 16 коп./л, до 19,06 грн/л.
10:35
У monobank знизиться кешбек
З 1 грудня у monobank відбудуться зміни в умовах, правилах та тарифах, зокрема розмір кешбеку від банку буде зменшено на 25%.
09:00
Україна завершує 2021 рік з найвищим доларовим ВВП за всю історію
Міністр економіки Юлія Свіриденко заявила, що Україна завершує 2021 рік з найвищим доларовим ВВП за всю свою історію (орієнтовно 195 мільярдів).