"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

27 вересня 2019

Публікації
Міністр інфраструктури Владислав Криклій: я маю специфічний характер, тому ділитися ми не будемо
Новий міністр інфраструктури розповів, як він пов'язаний з Аваковим, що він збирається робити із "смотрящими", яких не міг звільнити його попередник, що буде із сполученням з Росією, та як протистояти апетитам Коломойського.
Колонки

"Кешбеком" по бізнесу, або Диявол криється в деталях українських законопроектів

Українська податкова система не готова до втілення в життя законопроекту про "кешбек". Відповідальність за це ляже на плечі бізнесу. (рос)

Державний реєстратор – не об’єкт для експериментів

Міністерство юстиції проводить тестування державних реєстраторів для підвищення якості їх роботи. Чи допоможе це боротися з рейдерством?

Держспецзв'язок - сакральний ідол?

Прийшов час реорганізації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України. Але зробити це потрібно так, щоб зберегти все потрібне і позбутися зайвого. (рос)
Новини
21:00
Новини 27 вересня: авіасполучення з Росією, нововведення в Facebook, держава в смартфоні
Про що всі говорили сьогодні?
20:40
В Україні хочуть легалізувати криптовалюту
Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров планує легалізувати криптовалюту
20:10
Колишньому нардепу повідомили про підозру у справі "Ощадбанку"
Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомила про підозру народному депутату 8-го скликання, який був у групах "Відродження" і "Воля народу", Станіславу Березкіну
19:45
У Мінсоцполітики пропонують скасувати прив’язку соцвиплат до прожиткового мінімуму
Міністр соціальної політики Юлія Соколовська пропонує змінити систему прив’язки соціальних виплат до прожиткового мінімуму на користь системи абсолютних цифр, які можна щороку коригувати в держбюджеті
19:05
Міненерго розробить нову стратегію видобутку газу
Міністерство енергетики та захисту навколишнього середовища готове почати розробку нового плану з видобутку газу до 2025 року
18:35
Опалювальний сезон у Києві почнеться вже у вересні — КМДА
Столична влада запевняє, що підготовка міського господарства до проходження опалювального періоду йде в установленому порядку згідно із затвердженим планом, і наразі Київ готовий розпочати опалювальний сезон
18:00
Гривня на міжбанку знаходиться нижче 24 за долар
27 вересня котирування гривні до долара на закритті міжбанку встановилися на рівні 24,10 - 24,13 гривні за долар
17:40
Держборг скоротився на 500 мільйонів доларів за місяць — Мінфін
Державний і гарантований державою борг станом на 31 серпня 2019 року становив 2,067 трильйона гривень або 81,92 мільярда доларів
17:15
IT-міністр презентував проект "Держави в смартфоні"
Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров представив проект "держава в смартфоні" - портал і додаток "Дія". ВІДЕО
16:50
Вавриш: ситуація з "Укрбудом" вплине на весь будівельний ринок
Компанія SAGA Development не розглядає можливості поглинання "Корпорації "Укрбуд", злиття з нею чи навіть партнерства
16:20
У Жеваго розповіли, чому він не прийшов до ДБР за повісткою
Костянтин Жеваго не зміг прибути до Державного бюро розслідувань у зв’язку з проходженням лікувальних заходів закордоном, що є поважною причиною, яка передбачена статтею 138 Кримінального процесуального кодексу
15:55
Експерти пояснили секрет успіху німецької економіки
У порівнянні з Німеччиною в Україні забагато індивідуальних підприємців та недостатньо малого та середнього бізнесу та експортних компаній. ІНФОГРАФІКА
15:30
Facebook почав приховувати "лайки"
Facebook почала тестувати функцію, яка приховує кількість лайків під публікаціями. Першими зміни зачеплять користувачів з Австралії
14:39
Рожкова: Деталі програми МВФ обговоримо через 2 тижні у Вашингтоні
Наступний етап переговорів щодо фінаснування України Міжнародним валютним фондом пройде через 2 тижні у Вашингтоні на щорічному зібранні країн-членів МВФ.
14:23
Курс на денаціоналізацію Приватанку загрожує співпраці України з МВФ - The Economist
Курс на денаціоналізацію Приватбанку може суттєво вплинути на стосунки України та Заходу і підірвати готовність західних партнерів підтримувати державу політично і у військовому плані.
14:16
ДБР заочно вручило підозру Жеваго
Держбюро розслідувань заочно вручило підозру екс-нардепу Костянтину Жеваго, якого раніше перевіряли на причетність до схеми з розтрати та легалізації 2,5 мільярдів гривень банку "Фінанси та Кредит".
13:35
Мінфін планує випускати лише гривневі держоблігації
Міністерство фінансів планує у майбутньому випускати облігації внутрішньої державної позики, номіновані тільки в гривні
13:23
Криклій прокоментував можливість призначення Смілянського головою УЗ 
Міністр інфраструктури Владислав Криклій анонсував створення на базі УЗ трьох незалежних операторів, і не виключив можливість очолювання одного з таких операторів нинішнім керівником "Укрпошти" Ігорем Смілянським.
13:10
Федоров: Україну повністю покриють інтернетом протягом півтора-двох років
Віце-прем'єр з питань цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що суцільне покриття широкосмуговим Інтернетом в Україні буде реалізовано протягом півтора-двох років.
12:51
Укрзалізницю хочуть розділити на три компанії
В уряді працюють над законом про залізничний транспорт - ним передбачається створення 3 незалежних операторів, щоб "Укрзалізниця" в гарному сенсі втрачала своє монопольне становище і в той же час розвивався ринок".
12:29
Гончарук: заспокою паніку - переговори з МВФ перебувають в активній фазі
В уряді очікують на укладання нової угоди з МВФ щодо початку нової програми співпраці, панікувати з приводу того, що місія МВФ поїхала, не уклавши угоди, немає підстав.
12:12
"Укрбуд" міг перейти в сферу впливу Вавриша - ЗМІ
Компанія "Укрбуд" могла перейти в сферу впливу генерального директора компанії SAGA Development Андрія Вавриша - друга і партнера голови Офісу президента Андрія Богдана, сам Вавриш цю інформацію спростовує.
11:34
Курс валют: міжбанк, готівковий і "чорний" ринки 27 вересня
27 вересня котирування гривні до долара на відкритті міжбанку встановилися на рівні 24,09 - 24,12 гривні за долар.
11:22
Віце-прем'єр Федоров розповів, коли Україна почне працювати зі Smart-ID
Віце-прем'єр з питань цифрової трансформації Михайло Федоров анонсував старт надання держпослуг з використанням системи ідентифікації громадянина Smart-ID в грудні 2019 року, або січні 2020 року.
10:49
Запровадження накопичувальної пенсійної системи найближчим часом не буде - міністр
Міністр соціальної політики Юлія Соколовська заявила, що в короткостроковій перспективі накопичувальна пенсійна система в Україні вводитися не буде.
10:29
Суд скасував штраф "Сбербанку" на 95 мільйонів, НБУ оскаржить рішення
Окружний адмінсуд Києва скасував рішення Нацбанку про штраф "Сбербанку" у розмірі 94,736 мільйона гривень, НБУ оскаржить рішення суду.
10:13
Криклій розповів, чи варто очікувати відновлення авіасполучення з РФ
Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що "треба мати якийсь суїцидальний настрій", щоб запропонувати відновлення авіасполучення з РФ у нинішніх умовах.
10:00
Вперше консалтингова компанія з України визнана найкращою у Східній Європі
NAI Ukraine отримала міжнародну нагороду Best Real Estate Consulting Company CIS&Eastern Europe 2019 за версією Global Banking&Finance Awards. Компанія визнана кращим консалтинговим агентством у сфері нерухомості на території Східної Європи і пострадянському просторі. Таке міжнародне визнання вперше отримує компанія з України.
09:45
Справа щодо Насірова пішла в Антикорсуд
Касаційний адміністративний суд Верховного суду скасував усі рішення судів попередніх інстанцій, які приймалися на користь екс-голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.
09:18
Обговорення нової програми співпраці триватимуть найближчими тижнями — місія МВФ
Під час візиту у Київ місія МВФ розпочала обговорення нової програми у рамках механізму розширеного фінансування, переговори продовжаться у найближчі тижні.
09:00
Офіційний курс: долар подорожчав
Національний банк послабив офіційний курс гривні на 6 копійок, встановивши його на 27 вересня на рівні 24,18 гривні за долар.