27 червня 2020

Колонки

Благодійність в телефоні

Як цифровізація допомагає збирати мільйони на закупівлю медичного обладнання.
Новини
17:44
Ринок праці в Україні стабілізується — Шмигаль
Від початку червня відбувається стабілізація на ринку праці, оскільки Державна служба зайнятості за період карантину допомогла знайти роботу 156 тисяч людей.
16:48
Італія та Туреччина обмежили перевезення ручної поклажі на багажних полицях літака
Задля безпеки пасажирів під час пандемії COVID-19 Італія та Туреччина обмежили перевезення ручної поклажі на багажних полицях у літаках всіх авіакомпаній.
15:54
Виробники пального запропонували ввести компенсаційні мита за імпорт нафтопродуктів походженням з РФ
До Експертної ради при Міненерго надійшло звернення вітчизняних виробників пального – "Укрнафти", "Укргазвидобування" та "Укртатнафти" - із пропозицією запровадити компенсаційні мита за імпорт дизельного палива та скрапленого газу походженням з Російської Федерації.
14:44
Міністерство розвитку громад: головне завдання розділити ДАБІ на два нових органи
Головне завдання міністерства розвитку громад і територій розділити ДАБІ на два нових органи – Державну інспекцію містобудування України та Державну сервісну службу містобудування.
13:52
Світовий банк надав кредит на 350 мільйонів доларів
Світовий банк ухвалив рішення надати Україні 350 мільйонів доларів кредиту в рамках першої позики на розвиток у сфері економічного відновлення на підтримку реформ та пом'якшення наслідків пандемії COVID-19.
13:01
Microsoft планує закрити всі свої фізичні магазини
Компанія Microsoft повідомила про намір закрити всі свої фізичні магазини в рамках нового підходу до роздрібної торгівлі.
11:57
У січні-травні збільшилось виробництво бензинів та дизельного палива
У січні-травні 2020 року зафіксовано зростання виробництва бензинів, дизельного палива та скрапленого газу.
11:05
Голова Держлісагенства: Протягом останніх п'яти років лісове господарство взагалі не розвивалося
Голова Державного агентства лісових ресурсів Андрій Заблоцький заявив, що протягом останніх п'яти років лісове господарство взагалі не розвивалося, а термін дії останньої стратегії лісового господарства завершився у 2015 році.
10:00
Незважаючи на стрибок заражень COVID-19, у США будуть відновлювати економіку
Віце-президент США Майк Пенс заявив, що штати продовжать відкривати економіку, незважаючи на стрибок кількості заражень у деяких регіонах країни.