27 травня 2018

Новини
18:23
"Укрзалізниця" закупила у фірми Ахметова сталі на 1,7 мільярда
Філія "Центр забезпечення виробництва" ПАТ "Українська залізниця" 22 травня за результатами тендерів уклала дві угоди з ТОВ "Метінвест-СМЦ" про закупівлю сталі на загальну суму 1,69 млрд гривень.
17:09
У ФФУ кажуть, що не розпродавали квитки з дитячої квоти
Федерація футболу України заявляє, що, згідно з умовами співпраці з УЄФА, квоти дитячих квитків на фінальний матч Ліги Чемпіонів у Києві передбачено не було.
16:28
Росія і Туреччина домовилися про будівництво газопроводу в ЄС
Російський енергетичний монополіст "Газпром" домовився з урядом Туреччини про прокладання газопроводу від узбережжя Чорного моря до кордону Туреччини з ЄС.
15:30
В ЄС можуть заборонити одноразовий посуд із пластику
Єврокомісія планує заборонити ряд одноразових продуктів із пластику й фактично штрафувати країни-члени Євросоюзу за пластикове сміття, яке не підлягає вторинній переробці.
14:19
Україна та Болгарія домовилися будувати дорогу з Одеси в Варну
Україна та Болгарія домовилися активізувати будівництво дороги між Одеською областю, Рені і Варною через територію Румунії.
13:16
Більше половини вболівальників уже поїхали з України
На ранок 28 травня більше половини іноземних вболівальників, що прибули на фінал Ліги Чемпіонів до Києва, залишили Україну.
12:37
Товарообіг між Україною та Болгарією зріс на третину
Товарообіг між Україною та Болгарією зріс на 37% у першому кварталі 2018 року, у порівнянні з аналогічним періодом 2017 року. 
11:20
Енергокомпанії незаконно залишаються у зоні впливу Міненерго – Ковальчук
Компанії "Укренерго", "Енергоатом", "Гідроенерго", "Укрінтеренерго" і "Регіональні електричні мережі" залишаються у зоні впливу Міністерства енергетики та вугільної промисловості.
10:21
Україна готує пропозиції Заходу щодо санкцій за Керченський міст
Київ представив Варшаві пакет пропозицій щодо посилення економічних санкцій проти Росії за окупацію Криму.
10:04
Кабмін підпорядкував собі ДФС в обхід Мінфіну – ЗМІ
Кабінет міністрів на закритому засіданні 23 травня проголосував за перепідпорядкування Державної фіскальної служби (ДФС) безпосередньо Кабміну.