"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

27 травня 2012

Публікації
Павло Жебрівський: Навіть бюджетний комітет не все бачить
Зміни до Бюджетного кодексу зробили так, що кошти акумулюються на рахунках Міністерства фінансів, і постановою Кабміна вирішується, куди їх спрямувати. - Тобто, вручну? - Так, вручну. Буквально минулого тижня на бюджетний комітет зайшов перерозподіл від Мінфіна на Генпрокуратуру на побудову паркінга в Києві на ще 190 млн грн. Цей рядок не фіксується в бюджеті.
Китайська економічна криза
"Китай перебуває на межі природного уповільнення, яке змінить світовий баланс сил - від фінансової сфери до політичної - і поставить багато економік, що розвиваються завдяки йому, в скрутне становище". (Рос.)
Колонки

Соціальні гарантії – в топку!

Апофеозом політичної корупції є проходження олігархів у депутати. Навіть Ахметов, здається, вже зрозумів, що за уявленнями цивілізованого світу міліардеру якось не дуже пристойно купувати мандат та прогулювати майже всі засідання, і вирішив особисто більше не балотуватися в нардепи.

Зустріч "Великої вісімки" пройшла без країн БРІК

Керівники держав намагаються обговорювати дуже непрості теми: Афганістан, Північна Корея, Іран, зміна клімату, світова торгівля і банківська діяльність, наркоторгівля, злидні, енергетика та інше. Але особлива увага приділяється кризі єврозони.
Новини