25 липня 2019

Публікації
Офіси — уже не місце для роботи. Що відбувається з ринком офісної нерухомості?
У сегменті офісної нерухомості сталася тиха революція: як гриби, у світі ростуть простори з робочими місцями для креативного класу. Нова хвиля докотилася до України і підкорює Київ. Львів — на черзі.
Колишній топ-менеджер "Нафтогазу" Ігор Діденко: Тимошенко хотіла отримати контроль над облгазами
Чому Коломойський "насправді непогана людина", як голова російського "Газпрому" порівнював українських колег з "мишами", і як українські та європейські чиновники дурять один одного.
Колонки

Таксі 4.0: як узгодити інтереси перевізників, пасажирів та держави

Водію пропонується придбати місячний або річний патент, який включатиме податки. Реєструвати юридичну особу або ФОП не потрібно.
Новини
20:00
Новини 25 липня: припинення імпортером поставок дизпального з РФ, конфлікт у "Нафтогазі", держборг України
Про що говорили сьогодні?
19:56
У Приватбанку відреагували на рішення суду у спорі з власниками євробондів
У Приватбанку офіційно підтвердили, що Лондонський арбітраж справді ухвалив часткове рішення щодо євробондів, але воно поки не накладає на банк зобов'язань по виплатах кредиторам.
19:37
Комітет Сенату США наступного тижня голосуватиме щодо санкцій проти "Північного потоку-2"
Комітет Сенату США наступного тижня проведе голосування щодо законопроєкту, який має накласти санкції щодо компаній та осіб, які беруть участь у будівництві газопроводу "Північний потік-2".
19:07
Увесь муніципальний транспорт Києва підключили до системи електронних квитків
У Києві весь наземний муніципальний транспорт підключили до автоматизованої системи оплати проїзду через e-квиток.
18:39
У МВФ розповіли, коли місія фонду повернеться до України
Місія МВФ прибуде до України для початку переговорів про підписання нової кредитної програми одразу після того, як новий уряд визначиться з пріоритетами своєї політики.
18:18
Трансформація ДФС переходить у завершальну фазу - Маркарова
Трансформація Державної фіскальної служби уже переходить у завершальну фазу - податкова служба вже проводить необхідні процедури для повноцінного запуску своєї роботи, аналогічні процеси розпочинає і митна служба.
17:46
Міжбанк: гривня зміцнилась до долара
25 липня котирування гривні до долара на закритті міжбанку встановилися на рівні 25,44 - 25,47 гривні за долар.
17:21
Україна співпрацюватиме з ЄС для розвитку "проривних технологій та інновацій"
Україна почала співпрацю з пілотним проектом Євросоюзу – Європейською радою інновацій (EIC), створеною для підтримки інноваторів, підприємців, невеликих компаній та вчених, які прагнуть вийти на міжнародний рівень.
17:15
Активи "Ощадбанку" в Криму: банк прокоментував інформацію про те, що РФ оскаржила рішення суду
Станом на 25 липня Ощадбанк не отримував жодних документів, які б свідчили про будь-які процесуальні дії РФ щодо оскарження рішення міжнародного арбітражу про стягнення 1,1 мільярда доларів в якості компенсації за експропріацію активів банку в Криму.
16:45
Україна на 50% готова до опалювального сезону - Кабмін
Станом на середину літа Україна підготувалась до початку опалювального сезону на 49,5%. Зокрема, підготували половину житлових та соціальних будинків.
16:22
У Єгипті курсують вже два українських трамваї "Татра-Юг"
На трамвайних лініях у єгипетському місті Александрія курсують вже два українських трамваїя К1Е6, виготовлені компанією "Татра-Юг".
15:57
Лондонський арбітраж ухвалив рішення на користь власників євробондів Приватбанку - ЗМІ
Лондонський міжнародний арбітражний суд у спорі про оплату випущених Приватбанком до націоналізації єврооблігацій на суму близько 335 мільйонів доларів ухвалив рішення на користь власників таких облігацій, але встановив низку обмежень.
15:56
Україна використала всі квоти на безмитний експорт агропродукції до ЄС
Станом на 22 липня Україна повністю використала квоти на безмитний експорт агропродовольчої продукції до ЄС за дев’ятьма групами товарів.
15:12
В Україні презентували проект нової Антикорупційної стратегії: що він передбачає
Нова Антикорупційна стратегія має бути спрямована на максимальне переведення послуг в онлайн та охоплювати напрямки з найбільшими корупційними ризиками.
15:12
Держборг України в червні збільшився на 1,96 мільярда доларів
На кінець червня обсяг державного та гарантованого державного боргу України збільшився в доларовому еквіваленті на 2,5%, або на 1,96 мільярда доларів.
14:45
Що та як купують українці в інтернеті - дослідження
Кожен третій інтернет-користувач в Україні купує товари онлайн, близько 82% при цьому здійснювали від 5 до 20 покупок в мережі за останній рік, а ще 17% - більше 20.
14:15
"Нафтогаз" поставить "Укртрансгазу" 440 мільйонів кубометрів газу на майже 3 мільярди
"Укртрансгаз" знайшов тимчасове рішення проблеми із закупівлею газу, що дозволить поставити за допомогою "Нафтогаз України" 440 мільйонів кубометрів газу, яких вистачить розрахунково на два місяці  роботи газотранспортної системи.
13:58
Україна веде переговори про постачання катарського газу - оператор ГТС
Україна веде переговори про постачання з 1 січня 2020 року катарського газу, який доставляється у грецький порт у скрапленому вигляді.
13:12
В Укртелекомі відреагували на рішення Верховного суду у спорі з Ощадбанком
Укртелеком розчарований рішенням Верховного суду про визнання законним договору з Ощадбанком про купівлю у нього облігацій "ЕСУ" на суму 1 мільярд гривень плюс відсотки та заявляє, що договір не може бути реально виконаним без істотної шкоди для діяльності компанії.
12:53
Аеропорт Амстердаму другий день затримує рейси через проблеми із заправкою літаків
Амстердамський аеропорт "Схіпхол" попереджає пасажирів, що затримки, викликані проблемою доставки пального, затягнуться на другий день.
12:32
Конфлікт у "Нафтогазі": управління Вітренка розгромило Коболєва і наглядову раду
23 липня відділ маркетингових досліджень НАК "Нафтогаз України" підготувало документ під назвою "Оцінка прогресу організаційної трансформації "Нафтогазу", в якому відображена поточна ситуація з корпоративною реорганізацією держкомпанії.
12:00
Boeing продовжить виробництво літаків 737 MAX, проте на своїх умовах
Boeing Co. може скоротити або призупинити виробництво літаків 737 MAX, якщо регулятори не схвалять їх повернення в експлуатацію до кінця 2019 року.
11:45
Курс валют: міжбанк, готівковий і "чорний" ринки
25 липня котирування гривні до долара на відкритті міжбанку встановилися на рівні 25,49 - 25,52 гривні за долар.
11:19
Ракетну систему "Вільха" випробували на максимальну дальність
25 липня на Одещині відбувся черговий етап випробування ракет реактивної системи залпового вогню "Вільха" зі збільшеною дальністю ураження.
11:01
Укртелеком у Верховному Суді програв справу Ощадбанку на 1,5 мільярда
Ощадбанк відстояв у Верховному Суді свою позицію у спорі з Укртелекомом щодо розірвання договору купівлі-продажу облігацій, заборгованість за якими становить майже 1,5 мільярда гривень.
10:34
Податок на "трубу": найбільший імпортер дизпального припиняє поставки з РФ
Найбільший імпортер дизельного пального Wexler Group із 1 серпня призупинить поставки дизпального походженням із РФ трубопровідним транспортом.
10:10
"Богдан Моторс" офіційно заявило про тиск на бізнес і попросило захисту
Компанія "Богдан Моторс" повідомила послів країн "великої сімки" та офіс Європейської бізнес асоціації про "політично мотивовані дії" по відношенню до підприємств компанії з боку Національного антикорупційного бюро.
09:47
Рейтинг інновацій: Україна трохи здала позиції
Україна посіла друге місце серед країн із доходом нижче середнього рівня в рейтингу Глобального індексу інновацій ООН.
09:35
Аеропорт "Запоріжжя" з вересня закриється на ремонт
Міжнародний аеропорт "Запоріжжя" із 2 вересня закриється на ремонт злітно-посадкової смуги.
09:24
Кабмін підготував нові санкції для підприємств Криму
Кабінет Міністрів підготував нові санкції до підприємств тимчасово окупованого Криму і подасть їх на розгляд Ради національної безпеки та оборони.
08:57
Офіційний курс: гривня зміцнилась до євро і долара
Національний банк зміцнив офіційний курс гривні на 11 копійок, встановивши його на 25 липня на рівні 25,52 гривні за долар (24 липня було 25,63 гривні за долар).