"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

23 жовтня 2021

Публікації
Відбір в наглядову раду "Нафтогазу", "Укрексімбанк" розпродає погані кредити: підсумки тижня для ДП
Щотижня команда аналітиків-консультантів з питань корпоративного управління готує для ЕП дайджест про головні події в житті держпідприємств. Що важливого сталося 14 – 23 жовтня?
Шато Фалька: як на березі Дніпро-Бузького лиману народжується ще одна українська виноробня
Як колишній народний депутат та екскерівник низки підприємств став виноробом і чому сокіл прикрашає етикетки його пляшок.
Новини
18:00
У Мінекономіки назвали проблеми для діяльності наглядових рад
У Міністерстві економіки вважають,що наразі головною проблемою для діяльності наглядових рад є відсутність встановлених цілей та показників ефективності.
16:52
Як продати землю — інструкція
Де дивитися ціни, які земельні ділянки продаються, як оформляти угоди, які податки платити, як шукати нотаріусів, домовлятись з орендарями та не потрапити у халепу. ЕП підготувала детальний гайд для продавців.
16:12
КШЕ: сплата ПДФО — інструмент "торгу" бізнесу з місцевою владою
Перерахування податку на доходи фізосіб в місцеві бюджети стало потужним інструментом для компанії "вести переговори" і підвищувати мотивацію місцевої влади щодо умов роботи.
14:31
Аграрії зібрали рекордний врожай гречки
Аграрії вже намолотили 107 тисяч тонн гречаної крупи при загальному прогнозі в 100 тисяч тонн.
12:49
В США середній бюджет на новорічні покупки цього сезону зросте на 5% — дослідження
Очікується, що середній бюджет на новорічні покупки в цьому сезоні виросте на 5%, якщо порівняти з 2020 роком, а 7 з 10 керівників підприємств роздрібної торгівлі очікують, що споживачі витратять цього року більше, ніж в попередньому.
11:20
БРСМ-Нафта використовувала назву Держспоживслужби у своїй рекламі — регулятор її перевірить
Держпродспоживслужба проведе перевірку мережі автозаправних комплексів "БРСМ-нафта" в частині дотримання законодавства про рекламу.
10:00
Милованов: міжнародні IT компанії часто незадоволені практикою залучення ФОПів до роботи
Президент КШЕ і радник глави офісу президента Тимофій Милованов вважає, що деякі міжнародні ІТ-компанії не поспішають відкривати свої офіси в Україні, тому що вони часто незадоволені практикою залучення ФОПів до роботи.