23 лютого 2019

Новини
16:48
У Латвії хочуть істотно обмежити операції з використанням готівки
Для зменшення тіньової економіки Міністерство фінансів Латвії пропонує значно обмежити операції з готівкою, а в окремих сферах взагалі їх заборонити.
16:18
Нацбанк завершив пілотний проект запуску електронної гривні
Національний банк України завершив розширений пілотний проект запуску електронної гривні (е-гривня) і продовжує вивчати перспективи застосування відповідного інструменту.
15:11
Порошенко про обмеження для ФОП: Уряд не приймав, президент не бачив
Президент Петро Порошенко має намір взяти участь в обговоренні ініціатив щодо діяльності ФОП, які сплачують єдиний податок, щоб не допустити утисків у роботі підприємців, зокрема ІТ-сектору.
14:20
НБУ через суди намагається повернути 37 мільярдів гривень "рефінансу"
Нацбанк України в період з 2014 до 2018 року подав 115 судових позовів до поручителів неплатоспроможних банків з вимогою повернути 37 млрд гривень заборгованості за кредитними договорами.
12:14
В Україні побудують завод з виробництва зрідженого газу
Інвестиційна рада НАК "Нафтогаз України" санкціонувала проведення тендеру на будівництво установки з поглибленого вилучення вуглеводнів на Хрестищенському газовому родовищі (Харківська обл.)
10:03
Україна обговорює нову програму кредитування під гарантії Світового банку
Світовий банк проводить переговори з Міністерством фінансів України про ініціювання нової програми гарантій під державні запозичення.
09:00
Офіційний курс: гривня трохи знизилася до долара
Національний банк знизив офіційний курс гривні до долара на 2 копійки, встановивши його на 25 лютого на рівні 27,02 гривні.