22 серпня 2020

Новини
17:40
Голова профспілки гірників: ніхто з українських шахтарів не збирається їхати до Білорусі
Голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець заявив, що ніхто з українських шахтарів не збирається їхати до Білорусі та заміняти бастуючих працівників "Білоруськалію".
16:50
SkyUp ввів плату за реєстрацію в аеропорту
Авіакомпанія SkyUp оголосила про введення плати за реєстрацію в аеропорту для більшості категорій пасажирів регулярних рейсів.
15:42
Британська компанія відправляє співробітників мінської філії в Україну
Британська ІТ компанії Godel Technologies відправляє співробітників мінської філії на невизначений термін в Україну через ситуацію в країні і шатдаун.
14:54
Саудівська Аравія припинила інвестиції в китайський НПЗ — ЗМІ
Державна нафтогазова компанія Саудівської Аравії Saudi Aramco припинила інвестиції в проект будівництва нафтопереробного і нафтохімічного комплексу в Китаї, що оцінюється в 10 мільярдів доларів.
13:40
Зеленський вважає, що підвищення "мінімалки" в короткі терміни буде небезпечним
Президент Володимир Зеленський вважає, що мінімальну заробітну плату небезпечно збільшувати в короткі терміни, однак на його думку державний бюджет витримає таке збільшення.
12:58
США і ЄС домовилися про зниження мит
Сполучені Штати і Європейський Союз підписали угоду про пакет заходів щодо зниження мит, який расширить доступ до експортних ринків США і ЄС.
11:35
Гендиректор Viber: Якщо ситуація не покращиться, ми не будемо більше інвестувати в Білорусь
Гендиректор Rakuten Viber Джамел Агауа заявив, що компанія виступає проти будь-яких форм насильства та якщо ситуація не покращиться, інвестиції в Білорусь можуть припиниться.
10:59
Ryanair анонсувала рейси з Києва в Кельн, з Одеси в Дюссельдорф
Ірландський лоукостер Ryanair оголошує про запуск двох нових рейсів з Києва до Кельна і з Одеси в Дюссельдорф в рамках зимового розкладу.
10:00
Українці в Польщі все більше демонструють тенденцію до асиміляції
Настрої українських трудових мігрантів в Польщі все більше демонструють
тенденцію до асиміляції і залучення до переїзду як мінімум одного члена сім'ї.