"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

21 грудня 2019

Колонки

Бюджет-2019: сумуємо за інфляцією?

Уряд вирішив не проводити ряд видатків до кінця 2019 року. Причина — потрібно вкластися в запланований розмір бюджетного дефіциту. Що трапилося?

Газовий компроміс

Україна і Росія домовилися про нову угоду щодо транзиту газу на 5 років з правом пролонгації ще на 10 років. Росія має виплатити Україні 3 млрд доларів за рішенням Стокгольмського арбітражу. (рос)

Розслідування щодо картелів у ЄС: у чому можливості для українського бізнесу

Є стереотип, що іноземні компанії не порушують законодавство. Це не так. У Євросоюзі їх контролюють, часто ловлять на гарячому і змушують платити. Дещо може перепасти й українцям.
Новини
16:43
Росія збирається завершити "Північний потік-2" попри санкції США
Росія збирається завершити будівництво газопроводу "Північний потік-2", незважаючи на загрозу американських санкцій.
16:29
У Мінекономіки очікують зміцнення курсу через домовленості щодо газу
Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України очікує зміцнення обмінного курсу гривні у зв'язку з досягненням домовленостей з РФ щодо транзиту газу.
15:47
Бюджет на дороги збільшать на 20 мільярдів — голова Укравтодору
У Верховній Раді зареєстрували 2 законопроєкти, прийняття яких відкриє можливість залучити додаткове фінансування на будівництво, ремонт та експлуатацію доріг із зовнішніх ринків.
14:57
За зайняття гральним бізнесом відкрили 250 проваджень
Поліція розпочала 250 кримінальних проваджень за зайняття гральним бізнесом.
14:30
У Dragon Capital підтвердили купівлю "Ідея Банку"
Компанії групи Dragon Capital та приватні інвестори 20 грудня підписали угоду про придбання 100% акцій Ідея Банку у Getin Holding S.A. (Польща).
14:01
Уряд опублікував протокол домовленостей з "Газпромом"
Кабмін опублікував протокол зустрічі представників ЄС, України та РФ, а також компаній цих країн, що відбулася у п'ятницю.
13:59
У експрезидента Укрбуду при обшуках знайшли 6 елітних авто – ДБР
За результатами обшуків у народного депутата 8 скликання Максима Микитася слідчі ДБР виявили шість елітних автомобілів, на них накладено арешт.
13:39
Forbes оприлюднив топ-5 мільярдерів за доходами та втратами в 2019 році
Американський журнал Forbes назвав по п'ять мільярдерів, які в цьому році найбільше збільшили свої статки або, навпаки, зазнали втрат.
13:09
Повернення активів Нафтогазу в Криму не згадується в перемовинах — Вітренко
Питання повернення активів Нафтогазу, які залишилися на окупованій території Криму не згадуються в протоколі щодо транзиту газу.
12:59
У ЄС знову оштрафували Google, цього разу на 150 мільйонів євро
Франція оштрафувала інтернет-гігант Google на суму 150 мільйонів євро за використання своєї домінуючої позиції на ринку реклами в пошукових системах.
12:26
Вітренко про прямі поставки російського газу: Ніяких домовленостей немає
Виконавчий директор "Нафтогазу" Юрій Вітренко заявив, що у підписаному сторонами протоколі ніяких домовленостей щодо поставок газу немає.
12:08
У Нафтогазі назвали новий дедлайн підписання газових угод
Нова угода, за європейськими правилами, про продовження транзиту російського газу через територію України має бути укладена до 29 грудня.
11:44
Оржель: "Нафтогаз" відкличе позов проти "Газпрому" на 12 мільярдів доларів
Міністр енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель заявив, що "Нафтогаз" відкличе позов проти російського "Газпрому" на 12,25 мільярдів доларів.
11:16
Міністр: Газова угода з Росією – транзит на 5 років з пролонгацією ще на 10
Нова газова угода буде укладена на 5 років з правом пролонгації на таких самих умовах ще на 10 років, Росія також має виплатити Україні всі 3 мільярди доларів за рішенням Стокгольмського арбітражу.
10:45
Зараз правоохоронці очолюють гральний бізнес — Рябошапка
Генеральний прокурор Руслан Рябошапка заявив, що правохоронні органи, які мають перешкоджати гральному бізнесу, наразі "кришують" цей напрям.
10:22
СБУ вимагає від "Приватбанку" погоджувати нові позови щодо Коломойського
Служба безпеки вимагає від керівництва "Приватбанку" узгоджувати з правоохоронцями позови до ексвласників банку Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова в іноземних судах.
09:34
Перемовини щодо газу продовжуються у Відні — Макогон
Після тристоронніх перемовин України, ЄС та РФ у Мінську, почалися двосторонні перемовини між "Оператором ГТС України" та "Газпромом" у Відні.
09:20
Швейцарська компанія припинила будівництво "Північного потоку-2" через початок санкцій
Швейцарська компанія Allseas призупинила участь у будівництві газовопроводу "Північний потік-2" через набуття чинності законом про оборонний бюджет США.
09:00
Гривня не зупиняє рекордного зросту
Національний банк зміцнив офіційний курс гривні на 5 копійок, встановивши його на 21 грудня на рівні 23,32 за долар.