20 лютого 2022

Новини
17:00
Новини вихідних: Lufthansa призупиняє рейси в Київ і Одесу, Бренсон підтримав Україну
Про що говорили на вихідних?
16:15
Lufthansa пояснила скасування рейсів до Києва ковідом і порадила дзвонити в Росію
Німецька авіакомпанія Lufthansa пояснила призупинення всіх рейсів до столиці України з 21 до 28 лютого ситуацією з коронавірусом.
15:20
Renault очікує випустити на 300 тисяч автомобілів менше через дефіцит мікросхем
Французький автовиробник Renault у 2022 році очікує випустити на 300 тисяч автомобілів менше через глобальний дефіцит мікросхем.
14:00
Космічний туризм: Blue Origin Безоса побудує більше ракет для задоволення попиту
Аерокосмічна компанія Джеффа Безоса Blue Origin планує побудувати більше ракет, аби задовольнити попит на ринку космічного туризму.
12:45
У JPMorgan прогнозують дев'ять підвищень ставки ФРС поспіль
Економісти JPMorgan Chase & Co. прогнозують, що Федеральна резервна система США, ймовірно, підвищить процентні ставки на 25 базисних пунктів на дев'яти засіданнях поспіль у спробі знизити інфляцію.
11:10
Екіпаж Lufthansa відмовився летіти в Україну через страх війни
Літак німецької авіакомпанії Lufthansa не вилетів у п’ятницю вранці з Франкфурта до України через страх екіпажу перед можливим розвитком війни. 
10:30
Бренсон знову закликав світ підтримати Україну, згадавши Будапештський меморандум
Мільярдер та засновник корпорації Virgin Group Річард Бренсон знову закликав світ допомогти Україні на тлі загрози російського вторгнення, згадавши Будапештський меморандум 1994 року.
09:45
Скасовані в Україні рейси Lufthansa виконуватиме МАУ
Міністерство інфраструктури за результатами переговорів з українськими авіаперевізниками оголосило, що рейси Lufthansa, які були скасовані, виконуватиме МАУ.
09:00
У британському уряді вивчають механізми повної відмови від обладнання Huawei
Британський уряд розпочав консультації щодо пошуку механізмів повної заборони обладнання Huawei в мережах 5G до кінця 2027 року.