19 травня 2019

Колонки

Обнулення "зелених" тарифів для домашніх СЕС: вбити середній клас на догоду олігархам?

Якщо держава вже взялась через "зелені" тарифи субсидувати альтернативну енергетику, то кому треба допомогати — олігархам чи власникам дрібних домашніх СЕС?
Новини
16:25
Новини вихідних: розслідування проти Коломойського, ціни на газ та "брудна" нафта
Про що всі говорили на вихідних?
16:08
Дорога Київ-Одеса частково стане бетонною
"Укравтодор" планує перетворити автодорогу М-05 Київ-Одеса в повноцінний автобан.
14:18
СБУ затримала митників, які продавали дані про "євробляхерів"
Співробітники Служби безпеки викрили схему протиправного отримання та збуту інформації з обмеженим доступом з автоматизованих систем митниці ДФС України.
13:25
"Брудна" нафта створила проблеми французькому нафтогазовому гіганту
Французький нафтогазовий концерн Total призупинив роботу низки установок на нафтопереробному заводі в місті Лойна на сході ФРН, звичайна потужність якого становить 230 тисяч барелів на день.
12:08
"Нафтогаз" дав швейцарській "дочці" ще 20 мільйонів на консалтинг
НАК "Нафтогаз України" 13 травня уклала угоду з компанією "Naftogaz Trading Europe AG" (Швейцарія) про право користування звітністю на 687 тис євро, або 20,22 млн гривень.
11:04
Стало відомо, чому суд скасував націоналізацію Приватбанку
Всі доводи Національного банку про те, що в Приватбанку були проблеми на більш ніж 100 млрд гривень і банк погрожував фінансовій стабільності держави, суд перекреслив п'ятьма аргументами.
10:00
Нацбанк готується "відстоювати свою незалежність" від олігархів
Національний банк України заснував сайт для відстоювання своєї незалежності та висвітлення, "як політики і олігархи намагаються викривити історію і спотворити сприйняття реальності, щоб підлаштувати майбутнє на свою користь".
09:10
Адвокат Трампа цікавиться, чи арештують Коломойського
Персональний адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані обурений тим, що олігарх Ігор Коломойський по приїзді в Україну погрожував двом американським громадянам.