19 січня 2013

Публікації
Приватизація-2012: крок до розграбування країни
Придбання олігархами більшості високоліквідних активів, в кінцевому рахунку, оплачується шляхом перерозподілу на їх користь бюджетних грошей, тобто за допомогою вмісту кишень кожного українського громадянина. (Рос.)
У Франції немає економічних інтересів в Малі
Золото, нафта, газ, уран - як щодо присутності французьких підприємств в цих стратегічних секторах?
Колонки

Збувається пророцтво Білла Гейтса про кончину банків

Аналітики Deutsche Bank змушені були визнати: в майбутньому людям не потрібні будуть ні готівкові гроші, ні пластикові карти, а буде достатньо телефону, щоб оплатити будь-які покупки. Традиційні банки не зможуть довго опиратися натиску, наприклад, Google Bank або Apple Bank (рос.)

Чи виживе Америка як світова наддержава?

Число людей, які отримують допомогу від федерального уряду, зросла в США з майже 94 мільйонів в 2000 р. до більш 128 000 000 в 2011 р. Вказане означає, що 41,3 відсотка населення США є зараз учасниками програм федерального уряду (рос.)

Зарплати в Китаї ростуть, інвестори тікають

Ось перший дзвіночок про те, що ситуація змінюється: багато компаній переносять виробництва в інші країни Південно-Східної Азії (рос.)

Зберігайте книги - їх ніхто не відміняв

"Зірковий час" електронної книги вже позаду, і продажі вже не такі активні. Читачі, як і раніше, хочуть перегортати шелесткі сторінки в палітурці (рос.)

Старий новий рік

Глобальний розвиток не лише в найближчі роки, але також і в найближче десятиліття і далі у великій мірі буде залежати від того, чи зможуть США краще справлятися зі своїми внутрішніми проблемами (рос.)
Новини