18 травня 2019

Публікації
Школи Києва: де не вистачає, де стане найбільше, у яких перебір/недобір
Де зараз найбільше дітей у класах молодшої школи? Як картина зміниться за кілька років? У школах яких мікрорайонів найбільший недобір чи перебір? Дослідили аналітики ЛУН Місто.
Новини
17:51
ФБР розслідує "відкати" General Electric, Siemens та Philips
ФБР проводить розслідування відносно великих корпорацій Johnson & Johnson, Siemens, General Electric і Philips через хабарі, які компанії могли платити при продажі медичного обладнання в Бразилії.
16:32
Білорусь виставила Росії перший рахунок за "брудну" нафту
Білорусь ще підраховує втрати від забрудненої російської нафти, одна тільки вартість обладнання Мозирського НПЗ, що вийшло з ладу, становить близько 30 млн доларів.
15:24
США погодились скасувати мита на алюміній і сталь з Канади і Мексики
Вашингтон досяг угоди з Канадою і Мексикою про скасування мит на імпорт сталі і алюмінію в США. Угода вимагає від урядів Канади та Мексики вжити заходів щодо запобігання транспортування китайської сталі в Сполучені Штати через території їхніх країн.
14:13
Українцям порадили не чекати зниження ціни на газ
Українцям не варто чекати зниження ціни на газ.
12:39
Коломойський про можливе розслідування ФБР: Воно нічим не завершиться
Олігарх Ігор Коломойський заявив, що ФБР, можливо, і веде розслідування стосовно нього, але воно нічим не завершиться, бо він "нічого протизаконного на території США, ЄС чи України не скоїв".
12:16
Банки зобов’яжуть повертати гроші, зняті з карт шахраями
Національний банк планує встановити додаткові вимоги щодо випадків оскарження клієнтом переказів коштів, які ним не здійснювалися.
11:23
У роботі Facebook стався збій
У роботі соцмережі Facebook стався збій: про проблеми в роботі сервісу повідомили мешканці Британії, Німеччини, Бельгії, Нідерландів та Італії.
11:03
Курс валют: гривня трохи знизилася до долара
Національний банк знизив офіційний курс гривні до долара на 2 копійки і встановив його на 20 травня на рівні 26,36 гривні.
10:00
Коломойський заявив, що найближчі п’ять років житиме в Україні
Олігарх Ігор Коломойський заявив, що приїхав прожити в Україні найближчі п’ять років.