18 березня 2018

Новини
18:00
OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ВИХІДНИХ
Про що всі говорили на вихідних?
17:14
Світовий банк схвалює будь-який сценарій запуску ринку землі
Світовий банк схвалює будь-який сценарій запуску ринку землі в Україні, у тому числі запропонований Міністерством аграрної політики і продовольства.
16:31
Українські металурги скаржаться, що втрачають внутрішній ринок
Українські металурги скаржаться на швидке зростання частки імпортного металопрокату на внутрішньому ринку, що може загрожувати його втратою.
15:28
Приватбанк попередив про нове шахрайство в Instagram
Приватбанк закликав користувачів соціальної мережі Instagram не переходити за сумнівними посиланнями, не реєструватися на невідомих сайтах та не передавати шахраям персональні дані.
14:22
Британські енергокомпанії готуються до кібератак з боку Росії
Керівники британських спецслужб попередили ключові енергетичні компанії про необхідність підвищити безпеку на тлі побоювань російської кібератаки.
13:33
Світовий банк розповів про афери українських банків
Глава представництва Світового банку (СБ) в Білорусі, Молдові та Україні Сату Кахконен розповіла про шахрайські схеми українських банків.
12:15
Гройсман вірить, що РФ віддасть Україні 8,5 мільярда доларів
Росія і, зокрема, компанія "Газпром", винні Україні за різними газовими справами понад 8 млрд доларів і ці кошти будуть так чи інакше виплачені на користь нашої держави.
11:16
"Панамські документи": Mossack Fonseca закривається через офшорний скандал
Юридична компанія Mossack Fonseca , яка опинилася в центрі офшорного скандалу після розслідування по так званим "Панамським документам", оголосила про своє закриття.
10:10
Світовий банк розповів, що підніме економіку України
Глава представництва Світового банку в Білорусі, Молдові та Україні Сату Кахконен вважає, що економіка України може зрости за рахунок відкладеного зростання.
09:00
У Вінниці побудують завод з виробництва сонячних панелей
У Вінниці планують побудувати зaвод з виробництвa сонячних пaнелей.