17 серпня 2019

Публікації
"Купуй китайське!" Які смартфони обирають українці
Третину смартфонів українці купують в кредит, найбільшим попитом користується цінова категорія 4 800 грн, зростає попит на китайські бренди.
Новини
17:27
В Україні працює місія ЄС щодо інтеграції з єдиним цифровим ринком
В Офісі президента України відбулася зустріч радника президента Михайла Федорова з оціночною місією Європейського союзу за участі представників DG Connect Європейської комісії.
15:47
АМКУ розслідує картельну змову Міненерго та енергетичних компаній
Антимонопольний комітет почав розслідування за ознаками ймовірних антиконкурентних узгоджених дій низки компаній за участі Міненерговугілля при визначенні цін на енергетичне вугілля для потреб ТЕС та ТЕЦ.
14:23
США не віднесли Україну до країн, що задовольняють вимоги фіскальної прозорості
Державний департамент США не вніс Україну до переліку країн, що задовольняють мінімальні вимоги фіскальної прозорості.
13:10
Мінфін: доручення забезпечити фінансування містам з серпня не надходило
В Міністерстві фінансів заявили, що поки не отримували від Кабміну доручення забезпечити фінансування Державного фонду регіонального розвитку з серпня.
12:07
В "Ощадбанку" шоковані дискваліфікацією 5 членів Наглядової ради
Члени Наглядової ради "Ощадбанку" вважають рішення Національного банку про дискваліфікацію п’яти новообраних членів наглядової ради фінустанови безпрецедентним викликом реформі корпоративного управління держбанків.
11:06
Офіційний курс: гривня зміцнилася до долара та євро
Національний банк зміцнив офіційний курс гривні на 18 копійок, встановивши його на 19 серпня на рівні 25,14 гривні за долар.
10:00
У Фінляндії викрили історично велике відмивання грошей для росіян
Центральна кримінальна поліція Фінляндії розкрила історично велике відмивання грошей, під час якого було відмито коштів на близько 140 млн євро.