16 червня 2019

Новини
17:30
Новини вихідних: багатомільйонний позов проти України та відсторонення Рожкової
Про що всі говорили на вихідних?
16:38
У США "зелені" електростанції вперше перевершили вугільні за потужністю
У квітні електростанції на поновлюваних джерелах енергії вперше перевершили за потужностями електростанції на базі вугілля.
15:20
NYT: США активізували атаки на системи енергозабезпечення РФ. Трамп обурився
Адміністрація Сполучених Штатів активізувала спроби впровадити шкідливі програми у комп'ютерні системи, які відповідають за енергозабезпечення Росії.
14:39
В обхід "Газпрому": Україна готова допомогти Молдові купувати газ в ЄС
"Укртрансгаз" направив пропозицію Молдові у зв’язку із затримкою будівництва інтерконектора Румунія-Молдова, що ставить молдовську сторону у залежність від перемовин з "Газпромом".
13:24
У Гаазі завершилися слухання за позовом України до Росії
У Постійній палаті Третейського суду в Гаазі 14 червня завершилися слухання за позовом України про порушення Росією права прибережної держави в рамках Конвенції ООН з морського права.
12:06
Окупований Крим "залили" сурогатним бензином і дизелем
В окупованому Криму дизельне паливо, яке не відповідає вимогам, виявлено в 47% перевірок, а фальсифікований бензин - в 20%.
11:04
Facebook збільшить витрати на рекламу для відновлення репутації
Facebook Inc., якій належить найбільша у світі соціальна мережа, збільшить витрати на рекламу у всьому світі в спробі відновити довіру користувачів після серії інцидентів із витоком даних і загрозами безпеці.
10:00
Трамп заявив, що економіка США обвалиться, якщо його не оберуть на другий термін
Президент США Дональд Трамп заявив, що якщо його не переоберуть на другий термін в 2020 році, то в США відбудеться крах ринку.