16 січня 2022

Новини
17:00
Новини вихідних: наслідки кібератаки, вугільні запаси
Про що всі говорили на вихідних.
16:19
Кібератака: у страховій кажуть, що наразі неможливо придбати Автоцивілку в електронному вигляді
Внаслідок тимчасових труднощів з оформленням електронного полісу, пов’язаних з технічними роботами на базах даних Моторного транспортного страхового бюро (МТСБУ), Автоцивілку та ЗК на даний час неможливо придбати в електронному вигляді та перевірити її валідність.
14:57
У 2021 заборгованість Пенсійного фонду перед Казначейством зросла на понад 8 мільярдів
Станом на 01 січня 2022 року, заборгованість Пенсійного фонду перед ЄКР становила 70 млрд грн. За 2021 рік вона збільшилася на 8,2 мільярди.
13:40
У Кабміні хочуть перетворити пункти пропуску на кордоні в "сучасні й комфортні об’єкти"
Прем'єр міністр Денис Шмигаль заявив, що дав завдання міністерствам напрацювати ефективні механізми, які дозволять вже цього року почати перетворювати пункти пропуску на сучасні й комфортні об’єкти.
12:42
Герус: запаси вугілля вперше у цьому ОЗП перевищили запаси вугілля на таку ж дату минулого року
Голова енергетичного комітету ВРУ Андрій Герус заявив, що у п’ятницю 14 січня запаси вугілля на складах ТЕС та ТЕЦ вперше у цьому ОЗП перевищили запаси вугілля на таку ж дату минулого року.
11:01
Microsoft каже, що через кібератаку сталось масштабне пошкодження серверів й знищення даних
Центр розвідки загроз Microsoft (MSTIC) виявив замасковане під програми-здирники шкідливе програмне забезпечення, яке використовувалося при хакерській атаці на урядові мережі України. ПЗ втрутилося в роботу жорстких дисків заражених пристроїв.
09:00
Стало відомо, з яких країн туристи витрачають в Україні більше за всіх
У Держагентстві з розвитку туризму заявили, що у 2021 році туристами в Україні, які витратили найбільше коштів на одну людину були гості з Об’єднаних Арабських Еміратів, Саудівської Аравії, Оману, Канади та США.