15 серпня 2020

Новини
18:00
У Франції проти Nestle подали позов через тонни загиблої риби
Голова французької риболовецької федерації подав скаргу на глобальний продовольчий конгломерат Nestlé, після того, як тисячі риб були знайдені мертвими в річці на північному сході Франції.
17:00
В "Інтерпайпі" Пінчука заявляють, що металобрухт "Укрзалізниці" дістається не металургам, а перекупникам
Українська промислова компанія Інтерпайп Віктора Пінчука виступила категорично проти практики допуску трейдерів до брухтовим торгів "Укрзалізниці".
16:00
Стало відомо, хто буде розробляти економічну стратегію України на 2030 рік
Близько 60 компаній і щонайменше 30 аналітичних центрів об'єдналися в Центр економічного відновлення, на базі якого розроблятиметься Національна економічна стратегія-2030.
15:08
Власник танкера Delfi хотів через суд заборонити його евакуацію – Криклій
Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що судновласник танкера Delfi намагався через суд перешкодити евакуації судна.
14:06
В.о голови "Укрспирту" розповів, чому Петрашко "передумав" його звільняти
В.о голови "Укрспирту" Сергій Блескун прокоментував наказ міністра економіки Ігоря Петрашко про звільнення під час відпустки, який пізніше скасували.
13:10
Казахстанська Air Astana відновлює рейси до Києва
Казахстанська авіакомпанія Air Astana має намір відновити польоти в Україну з 19 серпня.
12:00
Керівник "Укрспирту" розповів, скільки коштують заводи і коли їх почнуть продавати
Перший завод ДП "Укрспирт" буде проданий у вересні 2020 року, загальна вартість заводів держпідприємства - 2-2,5 мільярда гривень.
11:00
Податки для айтівців: депутати пропонують альтернативний законопроєкт 
Народні депутати зареєстрували ще один пакет законопроєктів для ІТ – №3979 "Про заходи щодо стимулювання розвитку ІТ-індустрії в Україні" та №3933-1 (податкові зміни). Бізнес просить доопрацювати ініціативу.
10:00
Україна заявила про успішний викуп близько 10% ВВП-варантів
Україна оголосила про завершення викупу на відкритому ринку близько 10% своїх ВВП-варантів, випущених в ході реструктуризації зовнішнього боргу з терміном дії до 31 травня 2040 року на номінальну суму 3,2 мільярда доларів.