15 червня 2019

Новини
17:50
Кабмін збільшив вартість реєстрації ТМ і патентів
В Україні збільшили розмір зборів за реєстрацію об'єктів інтелектуальної власності - патентів, торговельних марок, авторських прав.
16:44
Нацбанк оскаржив рішення суду, який заборонив Рожковій працювати
Національний банк України оскаржив рішення Баришівського районного суду Київської області щодо заборони першому заступнику Глави НБУ Катерині Рожковій виконувати посадові обов’язки.
15:12
Русанівську набережну вирішили причепурити
Уздовж Русанівської протоки в Дніпровському районі Києва побудують берегоукріплюючі споруди і зону відпочинку.
14:20
Україна імпортує вдвічі більше гречки, ніж відправляє на експорт
Загальна площа посіву гречки в Україні в поточному році знизилася майже на 10%.
12:50
Facebook вдвічі збільшить витрати на рекламу
Компанія Facebook Inc. оголосила, що збільшує свої глобальні витрати на рекламу майже вдвічі, щоб відновити довіру користувачів після того, як її репутація постраждала через помилки у конфіденційності.
12:07
Суд дозволив ФОПу не платити ЄСВ за місяці без доходу
Кіровоградський окружний адміністративний суд став на бік фізичної особи-підприємця та визнав вимоги Державної фіскальної служби щодо сплати боргу з єдиного соціального внеску незаконними.
10:48
АРМА віддає "Межигір’я" фірмі з фіктивною історією управління — "Схеми"
Фірма "Скомпані", яка перемогла тендер на управління арештованою резиденцією "Межигір'я", проведений Агентством з розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, вигадала історію своєї господарської діяльності.
10:05
Власник "АероСвіту" відновлює позов проти України
Нідерландська компанія Gilward Investments B. V., яка була найбільшим акціонером авіакомпанії "АероСвіт", що припинила свою діяльність у 2014 році, відновлює позов проти України на суму понад 695 млн доларів.