"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

15 квітня 2017

Новини
18:48
У ДФС похвалилися зростанням надходжень з податків і зборів
Завдяки підвищенню мінімальної зарплати надходження до бюджету від військового збору за січень-березень 2017 року перевищують показники за відповідний період 2016 року на 30% або на 725,8 млн гривень.
17:51
Росія знизить мито на експорт нафти майже на 5 доларів
Мито на експорт нафти з Росії з 1 травня знизиться на 4,9 долара - до 84 доларів за тонну з 88,9 долара за тонну в квітні.
16:37
Зубко грозиться відбирати землі у власників через пожежі
Віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко доручив Держлісагентству та профільним міністерствам напрацювати пропозиції щодо посилення відповідальності власників землі, яка не обробляється, у разі виникнення пожеж.
15:40
Британія назвала найдоступніші європейські курорти
Болгарський курорт "Слинчев бряг" названий найбільш доступним європейським курортом за підсумками дослідження, проведеного британською поштовою службою.
15:17
Сбербанк скасував тимчасові ліміти за картками для фізосіб
Сбербанк (Київ) заявив про скасування з 14 квітня всіх раніше встановлених тимчасових лімітів на здійснення готівкових і безготівкових операцій за картковими рахунками фізичних осіб в національній та іноземній валюті.
14:36
Рева: зменшити дефіцит пенсійного фонду наразі неможливо
В ході реалізації пенсійної реформи уряд не повинен допустити зростання дефіциту пенсійного фонду України вище нинішньої позначки у 140 млрд гривень.
14:26
На Закарпатті затримали хабарника з внутрішньої безпеки ДФС
На Закарпатті викрили на хабарництві одного з керівників облуправління внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби. фото
14:16
Віце-президент ЄК привітав ухвалення закону про ринок електроенергії
Віце-президент Європейської Комісії з питань Енергетичного Співтовариства Марош Шевчович привітав ухвалення закону про ринок електричної енергії.
13:49
Туристична привабливість: Україна в десятці найбільш небезпечних країн
Україна увійшла до десятки країн з найнижчим рівнем безпеки займаючи 127 місце зі 136 поруч із такими країнами, як Гондурас, Кенія, Єгипет, Венесуела, Нігерія, Пакистан, Сальвадор, Ємен та Колумбія.
13:31
На Буковині розроблятимуть продукцію на замовлення Huawei
Китайська компанія Huawei співпрацюватиме з Інститутом термоелектрики НАНУ у Чернівцях.
12:36
Названі країни для відпочинку з найдешевшою нерухомістю
Найбільш доступні ціни на купівлю нерухомості в Болгарії, де середня ціна на нерухомість становить 114 тисяч доларів. інфографіка
11:25
Хакери звинувачують АНБ у зламі міжбанківської системи SWIFT
Хакери опублікували матеріали, які свідчать про те, що Агентство національної безпеки США (АНБ) відстежує міжбанківські операції SWIFT ряду близькосхідних і латиноамериканських банків.
10:43
За рік хімія для "Сумихімпрому" від оточення Фірташа подорожчала на 22%
ПАТ "Сумихімпром" 12 квітня за результатами тендеру замовило ТОВ "Титан України" тригідрат оксиду алюмінію за 34,30 млн гривень.
10:00
Український експорт до ЄС зріс на 16%, до СНД – на 50%
Український експорт товарів у перші два місяці 2017 року зріс на 32,7% (до аналогічного періоду 2016 року).