"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

14 жовтня 2020

Колонки

Залучення інвестицій у газовидобуток: що пішло не так?

Хто винен у тому, що угоди з інвесторами 9 нафтогазових ділянок, площею майже як Закарпатська область, досі не підписані і що з цим робити.
Новини
18:01
Разумков: Гроші на "опитування Зеленського" з бюджету не виділялися
Голова ВР Дмитро Разумков заявляє, що додаткових коштів для проведення в день місцевих виборів опитування, ініційованого президентом Володимиром Зеленським, не передбачено.
17:00
У цьому році Україна виробить менше картоплі та овочів
Валове виробництво картоплі у 2020 році очікується на рівні 20 млн тонн, овочів - на рівні 9 млн тонн проти 20,3 млн тонн і 9,7 млн тонн відповідно у 2019 році (дані Державної служби статистики).
16:04
В Україні зростуть ціни на цукор - прогноз
Ціни на цукор на внутрішньому ринку після різкого підвищення тижнем раніше трохи відкотилися, проте цукор на внутрішньому ринку буде дорожчати.
15:00
Міненергетики обрало дві шахти для трансформації вугільних мономіст
Міністерство енергетики попередньо обрало дві шахти (на заході і на сході України), де реалізують пілотні проєкти трансформації вугільних мономіст.
14:00
Кличко просить Раду перерахувати тариф на газ
Мер Києва Віталій Кличко звернувся до парламенту щодо ухвалення законопроекту, який дозволить зменшити тариф на газ. 
13:00
У Венедіктової 4 місяці блокують екстрадицію Бахматюка і вимагають ще доказів – джерело
В Офісі генерального прокурора з червня не направляють до Австрії запит на екстрадицію ексвласника VAB Банку Олега Бахматюка, підозрюваного в заволодінні 1,2 мільярда гривень стабілізаційного кредиту, та вимагають довести законність його розшуку.
12:00
"Львів" вперше випередив "Жуляни": результати українських аеропортів за 2020 рік
Українські аеропорти за 9 місяців 2020 року обслужили 6 млн 857,5 тис. пасажирів, що на 62,9% менше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
11:07
"Незграбне шахрайство": Саакашвілі заявив, що голова Держгеонадр саботує реформу відомства
Голова виконкому Нацради реформ Міхаїл Саакашвілі заявив, що керівник Державної служби геології та надр Роман Опімах саботує реформу відомства та підмінив відповідний законопроєкт.
10:00
Boeing не отримав жодного замовлення у вересні
Американський авіаконцерн Boeing Co. (SPB: BA) не отримав жодного нового замовлення у вересні й поставив клієнтам лише 11 літаків.