13 червня 2021

Новини
18:00
Новини вихідних: Магістральні газопроводи без наглядової ради, південнокорейська компанія планує будівництво заводу в Україні
Про що всі говорили на вихідних.
17:25
Росія не постачає ті обсяги газу, які потрібні Європі зараз — Зеркаль
Радниця міністра енергетики Лана Зеркаль заявила, що росія штучно стримує європейський ринок і не постачає ті обсяги, які потрібні Європі зараз для заповнення газових сховищ.
16:01
Зеленський підписав закон, яким змінюються правила кредитування для мешканців зони АТО/ООС
Президент Володимир Зеленський підписав Закон “Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції” щодо управління власним майном та отримання кредитних послуг» № 1451-ІХ.
14:20
Шмигаль: фондовий ринок планується запускати паралельно з другим рівнем накопичувальної пенсійної системи
Прем'єр міністр Денис Шмигаль заявив, що фондовий ринок планується запускати паралельно з другим рівнем накопичувальної пенсійної системи, на його думку, це сприятиме його розвитку.
13:10
За тиждень автогаз подешевшав в середньому і економ-сегментах АЗС
Роздрібні мережі, що працюють в середньому і економ-сегментах, з 4 по 11 червня знизили вартість скрапленого газу в межах 10-30 коп./л.
11:45
Склад вартості авіаквитка: стало відомо на що витрачали Ryanair і Wizz Air у 2020
Європейські лоукостери Ryanair і Wizz Air щороку звітують перед акціонерами, тому відомо з яких витрат формуються ціни на квитки.
10:00
"Важливо, щоб Україна залишалася країною-транзитером газу" – Меркель
Канцлер Німеччини Ангела Меркель на зустрічі з президентом Сполучених Штатів Джо Байденом на полях саміту "Великої сімки" обговорила ситуацію щодо газопроводу "Північний потік-2".