13 лютого 2022

Публікації
Чорне море по коліна: як військові навчання Путіна заганяють на мілину торгівлю України морем
Через військові навчання РФ українські порти ризикують залишитися без запланованого товарообігу. Яким буде єдиний безпечний маршрут для торгових суден, яких збитків Україна зазнає та що каже про це міжнародне право.
Новини
20:10
У морі шукають шлях, аби уникнути блокади портів Одеської затоки
Держгідрографія проводить заміри у Чорному морі, аби перевірити рельєф та глибину ділянки у Північно-західній частині через обмеження навігації Росією
20:07
Україна спрямовує 17 мільярдів на гарантії безпеки польотів
Кабінет міністрів на позачерговому засіданні перерозподілив 16,6 млрд грн на гарантування безпеки польотів в умовах військових навчань РФ у Чорному морі
17:00
Новини вихідних: проблема авіаперевезень, рекордна ціна на нафту
Про що всі говорили на вихідних.
15:46
SkyUp припинила продаж квитків на вильоти з 14 по 16 лютого
Авіакомпанія SkyUp припинила продаж квитків на вильоти з 14 по 16 лютого та очікує на вирішення ситуації щодо можливості виконання польотів.
14:40
У "Борисполі" розповіли про зміни у авіарейсах
В аеропорті "Бориспіль" заявили, що установа продовжує працювати в штатному режимі, а найближчим часом розклад може змінюватись.
13:39
ОП: небо над Україною відкрите, більшість авіакомпаній продовжують діяльність
Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко заявив, що небо над Україною відкрите, а владою не ухвалювалось жодних рішень щодо закриття повітряного простору.
12:06
У січні транзит нафтопродуктів через Україну скоротився на 60%
У січні 2022 року обсяг транзиту нафтопродуктів через Україну скоротився на 60% порівняно з січнем-2021.
10:36
Лізингодавець заборонив вліт в повітряний простір: літак SkyUp не пустили в Україну
Через вимоги власника повітряного судна літак авіакомпанії SkyUp, що летів з Португалії в Україну був вимушений здійснити посадку в Кишиневі. У компанії пояснили це "негайною забороною" від лізингодавця (резидент Ірландії) на вліт літака в повітряний простір України.
09:00
Найпотужніший телескоп надіслав перші знімки
Найпотужніший космічний телескоп JWTS надіслав перші знімки, вони зроблені на відстані близько 1,5 мільйонів кілометрів від Землі.