12 червня 2021

Публікації
МГУ залишився без наглядової ради, а Оператор ГТС - без загальних зборів: підсумки тижня для держпідприємств
Щотижня команда аналітиків-консультантів з питань корпоративного управління готує для ЕП дайджест про головні події в житті держпідприємств. Що важливого сталося 4 - 11 червня?
Новини
18:00
Південнокорейська компанія планує будівництво заводу в Україні
Південнокорейська компанія Caris, виробник пластикових дорожніх відбійників та іншої дорожньої інфраструктури, планує будівництво заводу в Україні, який вироблятиме екологічні дорожні відбійники з переробленого пластику.
17:04
Амністія капіталу, е-резидентсво та врегулювання газових боргів: за що Рада буде голосувати на тижні
За які важливі фінансово-економічні законопроекти Верховна рада голосуватиме на тижні (14-18 червня).
16:01
Шмигаль: Повністю завершено виплати "карантинних" 8 тисяч
Цього тижня (7-11 червня) повністю завершено виплати «карантинних» 8 тисяч гривень.
13:50
Магістральні газопроводи залишились без наглядової ради
Згідно з повідомлення про виникнення особливої інформації на сайті АТ "Магістральні газопроводи України", 1 червня 2021 року сплив термін дії повноважень трьох незалежних членів наглядової ради компанії, а саме: Фабріса Нуайлана, Яна Чадама та Каріни Лучінкіної.
12:15
Нафта зросла в ціні вище 73 доларів за барель — вперше за 2 роки
Нафта дорожчає в ході торгів у п'ятницю завдяки оптимізму трейдерів щодо перспектив світового попиту на сировину, при цьому ціна марки Brent піднялася вище 73 доларів за барель вперше з травня 2019 року.
11:06
Зеленський створив делегацію для переговорів з ЄС щодо скасування ввізного мита
Президент Володимир Зеленський створив делегацію для участі у переговорах з ЄС щодо прискорення та розширення сфери скасування ввізного мита у торгівлі відповідно до Угоди про асоціацію.
10:00
ЗМІ: Boeing продав більшість літаків MAX
Відновлення попиту на авіаперевезення дозволило американському авіаконцерну Boeing знайти покупців на літаки, що залишилися незатребуваними в період пандемії, коли покупці відмовлялися від замовлень або взагалі оголошували про банкрутство.