"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

12 червня 2019

Публікації
Конфлікт перевізників: що відбувається навколо авіакомпанії Sky Up
Суд відкликав ліценцію у авіаперевізника Sky Up, компанія вже назвала рішення незаконним і подала апеляційну скаргу. Чого очікувати пасажирам та до чого тут Ігор Коломойський?
Мільярди за голоси. Куди діваються гроші на розвиток з бюджету
Напередодні парламентських виборів українці отримають чергові подарунки від депутатів. За чий кошт банкет?
Колонки

Ринки відчинили Мінфіну вікно в Європу

Швидке рішення Мінфіну провести роуд-шоу для випуску облігацій цілком виправдане — вікно не буде залишатися відчиненим довго. (рос)

Метод проб і помилок. Чи є шанс для української економіки?

У "новій економіці" в Україні залучено 70% працівників. Вас не дивує близькість цих 70% та відсотка голосів, відданих за нового президента у другому турі?
Новини
21:00
Новини 12 червня: SkyUp, жарти зі зниженням тарифів, нова посада Абромавичуса
Про що всі говорили сьогодні?
20:45
Суд заарештував житловий комплекс на столичній Деміївці
Слідче управління Нацполіціі розслідує факт будівництва ТОВ "Готельно-розважальний комплекс "Столиця", відомий як ЖК WestHouse, за адресою вул. Кустанайська, 13 в Голосіївському районі Києва
20:20
В Україні запустили виробництво енергонезалежних будинків
Компанія PassivDom запустила в Україні франшизу з виробництва автономних будинків, в яких можна комфортно жити без підключення до центральних мереж. ФОТО
19:50
Добувати газ в Чорному морі хочуть "сумнівні" американці, Коломойський та екс-депутат Держдуми РФ – ЗМІ
Заявки на участь у державному конкурсі на залучення приватного партнера для розробки і видобування нафти та газу на найбільшій за площею ділянці "Дельфін" на Чорноморському шельфі подали чотири компанії
19:30
Єврокомісія нагадала про необхідність готуватися до жорсткого Brexit
Єврокомісія заявила, що Brexit без угоди все ще "дуже можливий", тому вона оновила свою підготовку до нього і рекомендувала державам-членам, компаніям і громадянам бути готовими до очікуваних економічних наслідків
19:10
Суд скасував дозвіл на будівництво скандального ЖК "Патріотика на озерах"
Суд задовольнив позов громадської організації "Екопарк Осокорки" і скасував дозвіл на будівництво ЖК "Патріотика на озерах" в Києві
18:50
Кабмін зобов'язав "Енергоатом" продавати на аукціонах мінімум 90% е/е за фіксованою ціною
Кабінет міністрів вніс зміни до постанови про покладання публічних спецзобов'язань із постачання е/е для потреб населення з 1 липня 2019 року, збільшивши зобов'язання для НАЕК "Енергоатом" продавати свою е/е на аукціонах щодо укладання двосторонніх договорів з мінімум 60% до мінімум 90% всього проізвоімого обсягу.
18:17
У Фірташа назвали політичною позицію АМКУ по монополії на ринку добрив
Group DF Дмитра Фірташа впевнена в тому, що працює у рамках законодавчого поля України, і має намір захищати свою позицію перед АМКУ, а в разі потреби, і в суді.
17:45
Гривня на міжбанку утримує позиції
12 червня котирування гривні до долара на закритті міжбанку встановилися на рівні 26,46 - 26,50 гривні за долар.
17:22
Приватбанк виграв у компанії Коломойського справу щодо рефінансування
ПриватБанк 11 червня виграв у суді по справі за позовом ПрАТ "Ерлан" про зобов’язання банку погасити заборгованість за кредитом рефінансування перед Нацбанком.
16:53
США нададуть Україні майже 700 мільйонів доларів техдопомоги
США у 2019 фінансовому році нададуть Україні понад 695 мільйонів доларів технічної допомоги на програми у сфері безпеки і оборони, боротьби з корупцією, реформи енергосектору, охорони праці та гуманітарної допомоги.
16:37
НБУ забрав ліцензію у платіжного сервісу "Центр інтернет платежів"
Національний банк відкликав ліцензію на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків у ТОВ "Центр інтернет платежів".
16:25
Представник Зеленського вибачився за "жарти про тарифи"
Президент Володимир Зеленський не жартував про тарифи для населення і вже двічі скликав нараду щодо можливості їх пониження.
15:48
Фонд гарантування завершив виплати вкладникам банку Курченка
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб завершив виплати вкладникам АТ "Брокбізнесбанк".
15:38
Нацбанк обіцяє захищати споживачів фінпослуг: як саме
В Україні з’явиться новий механізм захисту прав споживачів фінансових послуг, що передбачає відповідальність банків і небанківських фінансових установ за якість пропонованих ними послуг.
15:24
В Україні з'явилася ще одна платіжна система
Національний банк погодив правила внутрішньодержавної платіжної системи "ЮАПЕЙ" і вніс відомості про неї до реєстру платіжних систем.
15:09
Компаніям Фірташа загрожує штраф від АМКУ
Антимонопольний комітет України визнав міжнародну групу компаній Group DF Дмитра Фірташа монополістом на ринку реалізації азотних добрив.
14:57
"Укравтодор" виконав 50% плану з ямкового ремонту
"Укравтодор" виконав 50% плану з ямкового ремонту, ліквідувавши ями на трьох мільйонах квадратних метрів українських доріг, однак на дороги територіального значення грошей не вистачає.
14:30
SkyUp працює у звичайному режимі
Авіаперевізник SkyUp Airlines виконує рейси згідно із розкладом.
14:07
Кабмін затвердив Стратегію "Укрзалізниці" до 2023 року
Кабінет Міністрів затвердив Стратегію АО "Укрзалізниця" на 2019-2023 роки, яка має зробити компанію більш інвестиційно привабливою та ефективною.
14:05
У Зеленського заявили, що він не обіцяв знизити тарифи
Володимир Зеленський не давав прямих обіцянок знизити тарифи для населення - він говорив про це у "жартах" і "напівнатяках".
13:41
Український лоукост: Гройсман і Омелян поборються за SkyUp
Міністр інфраструктури Володимир Омелян вбачає у призупиненні ліцензії українського лоукостера "SkyUp Airlines" ризик повернення авіаційної монополії, а прем­'єр-міністр Володимир Гройсман пригрозив боротися з судовим "свавіллям".
13:26
Українцям платитимуть кешбек за Apple Music, щоб перемогти піратство
Приватбанк доплачуватиме за передплату Apple Music карткою Mastercard, розраховуючи таким чином перемогти піратство в Україні.
13:04
Кабмін зобов'язав "Нафтогаз" знизити ціну газу для населення
Кабінет міністрів змінив формулу розрахунку ціни газу, який НАК Нафтогаз України продає населенню і теплокомуненерго.
12:41
Зеленський дав посаду Абромавичусу
Екс-міністра економічного розвитку Айвараса Абромавичуса призначили членом наглядової ради державного концерну "Укроборонпром".
12:25
Омелян натякнув, що за відкликанням ліцензії у SkyUp може стояти Коломойський
Міністр інфраструктури Володимир Омелян прокоментував рішення Баришівського районного суду щодо відкликання ліцензії у компанії SkyUp, і порекомендував президенту Володимиру Зеленському "набрати відомий номер" і з’ясувати, що відбувається.
11:52
Асоціація газового ринку закликає НКРЕКП переглянути тарифи
Асоціація газового ринку поділяє стурбованість учасників газового ринку у зв’язку з кризою неплатежів по всьому ланцюгу постачання газу та закликає НКРЕКП переглянути тарифи операторів газорозподільчого механізму і компенсувати накопичені збитки.
11:12
Курс гривні: міжбанк, готівковий, "чорний" ринок
12 червня котирування гривні до долара на відкритті міжбанку встановилися на рівні 26,46 - 26,50 гривні за долар.
10:30
Суд призупинив ліцензію SkyUp, авіакомпанія закликає владу втрутитись
Суд призупинив ліцензію компанії SkyUp Airlines на перевезення пасажирів авіатранспортом, проте у самій авіакомпанії назвали таке рішення незаконним і закликали владу втрутитись у ситуацію.
09:56
Нова об’їзна дорога Борисполя: Укравтодор обирає найкращий із 4-х варіантів
Державне агентство автомобільних доріг опрацьовує чотири варіанти проходження нової об’їзної дороги Борисполя: два – південні та два – північні.
09:27
СБУ викрила схему виведення в офшори понад 17 мільйонів доларів
Служба безпеки України викрила схему, у якій представники акціонерного товариства вивели в офшори більше 17 млн доларів (понад 436 млн гривень) кредитних коштів комерційного банку.
09:10
В Україні зростає попит на електромобілі
У травні 2019-го українці купили та поставили на облік 643 електромобіля: 610 легкових та 33 комерційних. У порівняні з травнем минулого року попит на легкові електромобілі виріс майже у півтора рази, а на комерційні - на 43%.
08:48
Гривня продовжує зміцнюватись
Національний банк зміцнив офіційний курс гривні до долара ще на 8 копійок, встановивши його на 12 червня на рівні 26,29 гривні.