11 травня 2019

Новини
19:39
Анбандлінг "Нафтогазу" можна завершити до кінця року – прем’єр
НАК "Нафтогаз України" має всі можливості для завершення анбандлінгу як умови залучення іноземного партнера до управління газотранспортною системою України, до 1 січня 2020 року, і відповідає за це голова правління НАК Андрій Коболєв.
18:32
"Турецький потік" введуть в експлуатацію до кінця року – компанія
Газопровід "Турецький потік" введуть в експлуатацію до кінця 2019 року, як і було заплановано.
17:15
Wizz Air може відкрити "дочку" в Україні до кінця року
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян вважає, що угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Air відкриє "дочку" в Україні цього року.
16:21
Торговельна війна: Трамп доручив готувати мита на весь імпорт із Китаю
Президент США Дональд Трамп доручив розпочати підготовку до запровадження мит на майже весь китайський імпорт, який досі був звільнений від таких зборів.
15:46
"Укртранснафта" відновила транзит нафти до Європи
У суботу, 11 травня, АТ "Укртранснафта" відновила транзит нафти європейським споживачам по магістральному нафтопроводу "Дружба".
15:14
Гройсман: санкції Росії не створили проблем із нафтопродуктами
Можливе припинення або обмеження Росією з 1 червня постачань в Україну нафтопродуктів і вугілля не становить проблем для української енергетики та ринку світлих нафтопродуктів.
14:19
"Укрзалізниця" виявила розтрату 50 мільйонів гривень
ПАТ "Укрзалізниця" виявило неправомірне нарахування виплат працівникам вагонної дільниці станції "Київ-Пасажирський" у 2018 році.
13:48
Урожай яблук в Україні може повторити минулорічний рекорд
Зерняткові фрукти, зокрема, яблука, добре перенесли погодні умови, урожай очікується на рівні минулого року, проте перевиробництво може знизитися за рахунок експорту.
12:20
Гройсман готовий очолювати уряд і після виборів Ради
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявляє, що готовий знову очолити уряд після парламентських виборів.
11:48
Мінінфраструктури пропонує побудувати новий аеропорт у Закарпатті
Міністерство інфраструктури вважає відкриття аеропорту "Ужгород" лише тимчасовим вирішенням проблеми авіасполучення із Закарпаттям.
10:01
Безос представив космічний апарат для польотів на Місяць
Засновник Amazon Джефф Безос презентував концепцію і макет нового космічного апарату для польотів на Місяць. Планується, що він зможе доставити обладнання та людей на супутник Землі до 2024 року.
09:25
Офіційний курс: гривня продовжує зміцнюватися
Національний банк зміцнив офіційний курс гривні до долара на 5 копійок, встановивши його на 11 травня на рівні 26,2 гривні.
09:00
Омелян: Повне скасування поїздів в РФ поки неможливе
Міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що підтримує повне припинення залізничного сполучення з РФ, але поки поїзди скасовувати не будуть.