10 квітня 2021

Публікації
Обшуки та збитки в Укрзалізниці, Міноборони не віддає збиткові готелі: підсумки тижня для держпідприємств
Щотижня команда аналітиків-консультантів з питань корпоративного управління готує для ЕП дайджест про головні події в житті держпідприємств. Що важливого сталося 5-9 квітня?
Новини
18:00
АМКУ вивчає питання подорожчання цін на продукти
Антимонопольний комітет досліджує причину підвищення роздрібних цін на яйця, цукор і соняшникову олію.
17:01
У G7 нагадали про умови для співпраці з МВФ та макрофіну від ЄС
Посли країн G7 провели зустріч із прем’єр-міністром Денисом Шмигалем і наголосили на важливості виконання умов програми МВФ та макрофінансової допомоги ЄС.
15:41
Штрафи за порушення самоізоляції, реструктурування кредитів: за що Рада голосуватиме на тижні
Наступного тижня (12-16 квітня) Верховна рада розгляне законопроекти про введення адміністративного штрафу за порушення самоізоляції, лікарняних виплат, реструктурування споживчих кредитів та об’єднання Державної іпотечної установи і "Української фінансової житлової компанії".
14:41
Турецькі лоукостери знизили ціни на авіаквитки
Турецькі лоукостери Pegasus Airlines і AnadoluJet, який є структурою Turkish Airlines, влаштували цінову війну на маршруті Київ-Анкара, через це ціни на авіаквитки знизились.
13:01
Уряд відхилив стратегію розвитку Ощадбанку
Відповідно до витягу з протоколу №44 засідання Кабінету міністрів від 2 квітня, уряд відмовився схвалювати стратегію розвитку Ощадбанку.
12:01
Регулятор забрав ліцензію у найстарішої фондової біржі
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку анулювала ліцензію на роботу на фондовому ринку у найстаршої фондовій біржі країни, ПрАТ "Українська фондова біржа".
11:10
"Меморандум в дії": за останній тиждень практично всі АЗС знизили ціни на бензин
За тиждень (з 2 по 9 квітня) практично всі роздрібні мережі знизили ціни на бензини в межах 0,1-1,5 грн/л.
10:00
Три соцфонди планують об'єднати в один, на базі Пенсійного фонду
Під час наради Комітету з питань соцполітики та захисту прав ветеранів обговорили питання можливого об'єднання Фонду соцстрахування, Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття та держслужби зайнятості на базі Пенсійним фондом.