8 вересня 2018

Новини
18:34
Через девальвацію Туреччина зобов'язала експортерів продавати 80% валютної виручки
Туреччина зажадала від експортерів переводити основну частку їх валютної виручки в ліри в спробі стримати падіння нацвалюти, проте галузеві чиновники сказали, що це рішення загрожує втратами для виробників.
17:38
Приватбанк запустить сервіс для продажу облігацій фізособам
До кінця року Приватбанк планує запустити в Україні новий онлайн-сервіс продажу приватним особам облігацій внутрішньої держпозики.
16:22
"Укрзалізниці" для вирішення проблем потрібен трильйон гривень і 30 років
Щоб вирішити всі проблеми стратегічного розвитку компанії, "Укрзалізниці" потрібно не менше 20 років і значні капіталовкладення.
15:10
"Київводоканал" відзвітував, що майже готовий до зими
Підрозділи "Київводокалу" відремонтували 90,2% від запланованих водопровідних мереж та 61% від запланованих каналізаційних мереж.
14:31
В Мін’юсті розповіли, коли розморозять рахунки "Укргазвидобування"
Арешт на грошові кошти ПАТ "Укргазвидобування" та відокремлених підрозділів боржника триватиме до ухвалення Касаційним господарським судом у складі Верховного суду рішення по суті.
13:07
Правоохоронці отримали доступ до "зламаної" переписки Продана - ЗМІ
Месенджери виконувача обов'язків глави фіскальної служби (ДФС) Мирослава Продана були зламані і "всі зацікавлені правоохоронці" отримали доступ до його листування з 2012 року.
12:21
Автовиробництво в Україні впало майже на 40%
У серпні поточного року обсяг випуску автотранспорту в Україні зменшився на 37% порівняно з відповідним періодом 2017 року.
11:02
Гройсман: Невиконання вимог МВФ поставить Україну на межу дефолту
Економіка зростає, проте Україна має борг, який сама не може виплатити, тому треба виходити на зовнішні ринки та співпрацювати з МВФ. Невиконання умов Міжнародного валютного фонду поставить Україну на межу дефолту.
10:00
Курс валют: гривня перейшла до зниження
Національний банк знизив офіційний курс гривні до долара на 4 копійки, встановивши його на 10 вересня на рівні 28,26 гривні.