"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

8 травня 2018

Публікації
Українцю виділили космодром в США
Україна отримала можливість повернути лідерські позиції в космічній галузі завдяки виділеному нещодавно космодрому компанії FireFly Aerospace, власником якої є українець Максим Поляков (max polyakov).
Чого чекати від банків: основні тренди 2018
Головні тенденції банківського сектору країни — підготовка до валютної лібералізації, розвиток високотехнологічних напрямків та активізація кредитування аграрного сектора і малого бізнесу.
Колонки

Вийти з коми, або Навіщо нам потрібен RAB-тариф

Система утворення тарифів не стимулює обленерго скорочувати витрати і проводити модернізацію, а призводить до роздування витрат. Вихід є.
Новини
18:51
Угода на 62 мільярди доларів: японська фармкомпанія купує ірландську
Японська Takeda Pharmaceutical досягла угоди про покупку Shire за 45,3 млрд фунтів стерлінгів (61,5 млрд доларів) після того, як підвищила пропонований розмір грошової компенсації.
18:03
Справу Ставицького щодо заволодіння "Межигір’ям" направили до суду
Генеральна прокуратура у вівторок направила до суду обвинувальний акт стосовно екс-голови правління НАК "Надра України" Едуарда Ставицького, що підозрюється у крадіжці об’єктів комплексу відпочинку "Пуща-Водиця" урочища "Межигір’я".
17:48
США запроваджують санкції проти "Рособоронекспорту"
Вашингтон вводить санкції проти компанії "Рособоронекспорт", звинувачуючи її у порушенні чинного в США режиму нерозповсюдження озброєнь щодо Ірану, КНДР і Сирії.
17:25
"Ощадбанк" стягнув 960 мільйонів з акціонера "Укртелекому"
Державний "Ощадбанк" У Верховному суді України стягнув понад 960 млн гривень з ТОВ "ЕСУ" - акціонера ПАТ "Укртелеком".
17:11
Гривня на міжбанку стабільна
8 травня котирування гривні до долара на закритті міжбанку встановилися на рівні 26,22-26,25 гривні за долар.
16:38
Українці активно несуть гроші в банки – НБУ
За підсумками перших трьох місяців поточного року обсяги банківських вкладів населення зросли на 2% за фіксованим на початок року курсом до 475 млрд грн у гривневому еквіваленті.
16:10
Фінал Ліги чемпіонів: АМКУ перевірить готелі через захмарні ціни
Київське територіальне відділення Антимонопольного комітету України почало офіційний моніторинг готелів в Києві через інформацію про зростання цін перед фіналом Ліги чемпіонів.
15:39
Британія хоче заборонити вологі серветки
Згідно з намірами британського уряду, вологі серветки, які широко використовуються у різних сферах повсякденного життя, можуть зникнути з прилавків магазинів цієї країни.
15:08
Ціни на нафту падають після різкого зростання напередодні
Нафта еталонних марок різко опускається в ціні, нівелюючи значне зростання за підсумками минулої сесії.
14:41
Українські банки за квартал отримали майже 9 мільярдів прибутку
У січні-березні поточного року українські банки отримали чистий прибуток у 8,7 млрд гривень, що майже втричі перевищує показник за аналогічний період минулого року.
14:12
Україна може отримати 250 мільйонів доларів від США у 2019 році
13:30
Українці задекларували майже 60 мільярдів гривень доходів
За результатами деклараційної кампанії 2018 року українці задекларували 57,5 ​​мільярда гривень отриманих доходів за 2017 рік
13:20
В Україні різко збільшилися продажі вживаних автомобілів
У квітні 2018 року в Україні було зареєстровано 6,5 тисячі вживаних автомобілів, що на 44% більше ніж у квітні минулого року
12:45
Оточення нардепа від БПП стало власником вертолітного майданчика Януковича — ЗМІ
Довірена особа нардепа від "Блоку Петра Порошенка" Максима Єфімова стала новим власником вертолітного майданчика екс-президента Віктора Януковича в Києві
12:12
Українська "дочка" угорського банку продала кредити зі знижкою 90%
Українська "дочка" угорського OTП банку продала частину свого кредитного портфеля, вартість до вирахування резерву якого становила 3,45 мільярда гривень за 431 мільйон гривень (тобто з дисконтом 87,5%)
11:10
Міжбанк: гривня торгується в межах 26,23 за долар
8 травня котирування гривні до долара на міжбанківському валютному ринку станом на 10:00 встановилися на рівні 26,19-26,24 гривні за долар
10:50
Сільське господарство окупованого Криму у критичному стані — ЗМІ
Підконтрольне Кремлю "міністерство сільського господарства Криму" стверджує, що через брак вологи на півострові можуть загинути озимі та ярі культури "на значних площах"
10:05
Приватбанк програв екс-дружині Боголюбова 500 мільйонів
Апеляційний суд Дніпропетровської області залишив в силі рішення суду першої інстанції про стягнення з Приватбанку 500 мільйонів гривень на користь колишньої дружини екс-співвласника банку Олени Боголюбової
09:30
Колишній директор РосУкрЕнерго може стати віце-прем'єром РФ
Колишній директор RosUkrEnergo AG Костянтин Чуйченко може стати главою апарату уряду РФ в ранзі віце-прем'єра
09:00
Курс валют: гривня трохи зміцнилася
Національний банк підвищив офіційний курс гривні до долара на 1 копійку, встановивши його на 8 травня на рівні 26,29 гривні