7 серпня 2021

Публікації
Керівні принципи РНБО для "Укрзалізниці", аналіз мільйонних премій у "Нафтогазі": підсумки тижня для ДП
Щотижня команда аналітиків-консультантів з питань корпоративного управління готує для ЕП дайджест про головні події в житті держпідприємств. Що важливого сталося 16 липня – 6 серпня?
Новини
18:00
Водії у Києві сплатили мільйон за паркування та отримали майже 1000 штрафів
У липні водії сплатили більше мільйона гривень за погодинне паркування та отримали 914 штрафів за неоплачене паркування на суму понад 600 тисяч гривень.
17:30
Батьки зможуть стежити за відправленими фотографіями дитини: нові функції захисту від Apple
Компанія Apple в цьому році збирається надати нові функції, які дозволять обмежити доступ неприйнятного контенту для дітей і дозволять батькам бути проінформованими про листування дитини.
15:36
З усіх держпідприємств 24% прибуткові
На сьогодні держава володіє 3332 підприємствами, з них 1369 (41%) є працюючими, а серед працюючих 802 підприємства є прибутковими, що становить 24% від загальної кількості.
14:30
КШЕ: рішення РНБО по Укрзалізниці суперечить принципам корпоративного управління
Рішення РНБО щодо покладання обов’язків голови правління на період до обрання голови у порядку, передбаченому статутом "Укрзалізниці" суперечить керівним принципам ОЕСР з корпоративного управління
12:59
Транш МВФ планирують поділити на частини
Планується направити частину коштів МВФ в золотовалютні резерви НБУ, а також на стимулювання економічного розвитку в країні.
11:20
Philip Morris не постачатиме IQOS в Білорусь через санкції
Компанія Philip Morris припинила електронних сигарет IQOS в Білорусь через європейські санкції.
10:00
Fitch поліпшило прогноз рейтингу України
Агентство Fitch Ratings поліпшило прогноз довгострокового рейтингу дефолту емітента в іноземній валюті України зі стабільного до позитивного, зробивши його "B".