7 лютого 2021

Публікації
Що заробили держбанки та як Коломойський програв у Стокгольмському арбітражі: підсумки тижня для ДП
Щотижня команда аналітиків-консультантів з питань корпоративного управління готують для ЕП дайджест про головні події в житті державних підприємств. Що важливого сталося 1-5 лютого?
Новини
17:41
Новини вихідних: продовження будівництва Nord Stream 2, відключення енергоблоків
Про що всі говорили на вихідних.
16:56
Герус: на аварійному ремонті перебуває 9 енергоблоків
Голова енергетичного комітету Верховної Ради Андрій Герус заявив, що станом на 12 годину 7 лютого в об’єднаній енергосистемі в аварійному ремонті перебуває 9 енергоблоків.
16:16
Зеленський доручив запустити програму підготовки авіаконструкторів
Президент Володимир Зеленський дав доручення протягом трьох місяців запустити спеціальну програму підготовки інженерів-авіаконструкторів ім. О. К. Антонова.
14:47
У WSJ оцінили сукупний дохід п'яти найбільших ІТ-компаній в 1,1 трильйон доларів
У виданні вважають, що сукупний дохід п'яти найбільших ІТ-компаній в їх числі Apple, Microsoft, Amazon, Alphabet (власник Google) і Facebook за 2020 рік склав 1,1 трильйон доларів.
13:44
Пенсійний фонд прозвітував про свої доходи у січні: надходження від ЄСВ склали на 2,1 мільярда менше від плану
Пенсійний фонд у січні 2021 року отримав доходів на 36,6 мільярда, при цьому сбори від ЄСВ склали на 2,1 мільярда менше від плану.
12:12
Закон про компенсації на електроенергію ухвалено з порушенням регламенту Верховної Ради — КШЕ
Законопроект №4672 для компенсацій за підвищення тарифів на електроенергію було прийнято з порушенням регламенту Верховної Ради.
10:25
Мінсоц та Нафтогаз спростили зміну газопостачальника для отримувачів пільг і субсидій
Міністерство соціальної політики за сприяння Групи Нафтогаз спростило процедуру інформування про зміну постачальника газу для вразливих категорій населення – побутових клієнтів, які отримують субсидії чи пільги.
09:00
Будівництво "Північного потоку-2" відновили
Судно-трубоукладач "Фортуна" успішно провело морські випробування і приступило до прокладання труб "Північного потоку-2".