"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

5 січня 2016

Публікації
Як Європа може допомогти Україні навести лад у газовому секторі
Україна може продати частку в газотранспортному бізнесі доброчесному інвестору, зацікавленому в процвітанні країни та стабільному транзиті. Таким кандидатом може бути ЄБРР.
13 унікальних гаджетів та інновацій 2015 року, які змінять світ
У перші дні 2016 року "Економічна правда" оприлюднює рейтинг найбільш яскравих та перспективних гаджетів і технологій попереднього року. (Рос.)
Колонки

Чи зможе Україна без російського газу

Головне питання в тому, чи потрібен нам російський газ. Україні слід залишитися великою частиною російського газового ринку чи краще його обійти?

Аграрні підсумки року: сірі схеми та провалена приватизація

Особливо важко йдуть законопроекти, спрямовані на зміни у земельній сфері. Причина - потужне земельне лобі у керівництві Верховної Ради.
Новини
20:00
ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ
19:38
Україна консультуватиметься з ЕС через обмеження транзиту з боку РФ
Україна планує провести консультації з ЕС та ВТО стосовно дій, які можна застосувати у відповідь на дії Росії по відношенню до українського експорту.
18:41
"Укртранснафта" планує створити робочу групу з повернення технологічної нафти
ПАТ "Укртранснафта" ініціює створення робочої групи з повернення технологічної нафти викачаної з нафтопроводів у 2014 році.
18:26
Міненерго відшкодує шахтарям 70 мільйонів борга
На погашення заборгованості із заробітної плати працівників державних вугледобувних підприємств скеровано 70 млн гривень.
17:48
На Шрі-Ланці знайдено найбільший в світі синій сапфір
На Шрі-Ланці в одній із шахт знайдено найбільший в світі зірчастий синій сапфір, вартість якого оцінюється в 100 мільйонів доларів.
17:18
Кабмін перетворить ОГХК та Інститут титану в ПАТ
Кабінет міністрів України погодився з пропозицією Міністерства економічного розвитку і торгівлі про перетворення Об'єднаної гірничо-хімічної компанії та Науково-дослідного і проектного інституту титану в публічні акціонерні товариства, 100% акцій яких належить державі.
16:27
Єврокомісія отримала скаргу Нафтогазу на Північний потік-2
Секретаріат Енергетичного співтовариства направив в Європейську комісію скаргу НАК Нафтогаз України щодо порушення європейського законодавства при будівництві Північний потік-2.
15:55
Порошенко підписав закон, що розкриває банківську таємницю
Президент Петро Порошенко підписав закон, що дозволяє розкривати банківську таємницю за запитом Міністерства фінансів для перевірки даних, які громадяни надали при оформленні соціальних виплат.
15:25
У Раду внесли законопроект про скасування скандальної правки в бюджет
У Верховну Раду в вівторок внесли законопроект про скасування поправки в бюджет, яка відтерміновує запровадження електронних декларацій до 2017 року.
14:34
Україна хоче відновити переговори з Росією щодо "боргу Януковича"
Україна знову заявляє про готовність вести переговори з Росією про реструктуризацію єврооблігацій на суму 3 мільярди доларів.
14:10
У новому році інвестиції нафтогазових компаній скоротяться на 20-25%
Світові нафтові та газові компанії будуть скорочувати капіталовкладення в 2016 році на тлі збереження низьких цін на нафту.
13:46
Зарплата Порошенка у 2015 році становила близько 10 тисяч на місяць
У 2015 році президент Петро Порошенко отримував середню зарплату близько 10 тисяч гривень на місяць з урахуванням всіх надбавок.
13:05
У 2016 році банки розподілять за новими критеріями
Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності банків, нагляду (оверсайту) платіжних систем визначив нові критерії для окремих груп банків на 2016 рік.
12:08
На "Житомирських ласощах" поліція затримала 134 особи і вилучила зброю
У ніч на 5 січня на фабриці "Житомирські ласощі" виникла чергова масова сутичка між групою невідомих, під час якої поліція затримала 134 особи і вилучила арсенал зброї.
12:02
"Нафтогаз": Генічеськ отримує український газ
Місто Генічеськ з початку окупації Криму забезпечується газом виключно з родовища Стрілкове, що розташоване у Херсонській області біля Арабатської стрілки.
11:42
Гройсман висловився проти відтермінування електронних декларацій
Голова Верховної ради Володимир Гройсман виступає проти відтермінування до січня 2017 року електронного декларування, необхідного для скасування віз.
10:55
У Генічеську заявили, що отримують з Криму український газ
З окупованого півострова в Геніченск надходить близько 20 тисяч кубометрів газу.
10:26
У США подали позов проти Volkswagen
Міністерство юстиції США подало цивільний позов проти німецького автоконцерну Volkswagen AG, звинувативши компанію в порушенні чотирьох пунктів Закону про чисте повітря.
10:13
ДФС оголошує про нову деклараційну компанію
Державна фіскальна служба оголосила про старт кампанії декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2015 року.
09:47
Втрати від падіння експорту до РФ можуть скласти від $450 млн до $600 млн
Падіння експорту до Російської Федерації через ембарго може призвести до збитків у розмірі від 450 до 600 мільйонів доларів.
09:24
"Укрчастотнагляд" купив десять авто на 5 мільйонів у сина Сівковича
Державне підприємство Український державний центр радіочастот 28 грудня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Арма моторс" на постачання автомобілів підвищеної прохідності на 5,43 мільйона гривень.
08:53
Хакери атакували ряд українських обленерго
У грудні хакери здійснили проти українських постачальників електроенергії кілька потужних кібератак, здатних вивести їх з ладу.
08:15
"Житомирські ласощі" заявляють про вогнепальні поранення співробітників
Генеральний директор фабрики "Житомирські ласощі" Тетяна Горобець заявляє про те, що двоє співробітників підприємства вночі отримали вогнепальні поранення.