4 квітня 2021

Публікації
"Королі контрабанди": хто потрапив під санкції РНБО і що про них відомо
Вперше в історії України були запроваджені персональні санкції. Покарала Рада нацбезпеки Топ-10 українських контрабандистів. Хто вони і що про них треба знати?
Новини
18:00
Новини вихідних: санкції проти контрабандистів, меморандум з нафтотрейдерами
Про що говорили на цих вихідних.
17:49
Румунський оператор ГТС почав розділяти потужності на аукціонах в точці з’єднання з Україною
Оператор газотранспортної системи Румунії з 1 квітня почав розподіляти потужності у формі аукціонів в точці з’єднання з Україною.
17:32
Зеленський ввів в дію санкції проти топ-10 українських контрабандистів
Президент Володимир Зеленський підписав указ, яким увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 2 квітня 2021 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів”.
16:18
Найдовший підводний тунель в Китаї буде добудований до кінця року
Підприємство Third Harbor Engineering, яке відповідає за реалізацію проекту, планує закінчити будівництво найдовшого автомобільного тунелю до кінця 2021 року.
15:05
Через технічний збій у Київстарі виникли проблеми з інтернетом
Через технічний збій у Київстарі домашній інтернет працює з перебоями, частині користувачів надійшло сповіщення про блокування номеру та зняття позапланової місячної абонплати.
14:01
В ОП розповіли про мету візиту в Катар
Під час візиту в Катар будуть обговорюватися питання продовольчої безпеки, експорту та спільні інвестиції в розвідку видобутку газу в Україні.
13:02
"Інвестняні": Аграрії вже подали заявки на понад 360 мільйонів доларів
Агропідприємства вже подали заявки на отримання державної підтримки інвестиційних проектів відповідно до Закону "Про державну підтримку інвестиційних проектів зі значними інвестиціями" на суму 363 мільйони доларів.
11:47
Кабмін заповнив вакансію в наглядовій раді Ощадбанку
Після звільнення Тараса Кириченка уряд призначив Тапанову Розу членом наглядової ради Ощадбанку.
10:00
Шмигаль: споживчі настрої населення поліпшуються
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що оскільки заробітна плата та роздрібна торгівля зростають — це означає, що споживчі настрої населення поліпшуються.