3 липня 2021

Публікації
Черговий витік інформації з наглядової ради Нафтогазу, чергова спроба НАЗК звільнити Вітренка: підсумки тижня для держпідприємств
Щотижня команда аналітиків-консультантів з питань корпоративного управління готує для ЕП дайджест про головні події в житті держпідприємств. Що важливого сталося 25 червня - 2 липня?
Новини
18:00
З Iндустрiалбанку звільнили першого заступника голови правління
Наглядова рада Iндустрiалбанку звільнила Вiталiя Романчукевича з посади члена правління, першого заступника голови правління.
17:48
Уряд РФ розширив перелік продукції, постачання якої заборонені з України
Уряд РФ розширив перелік продукції, постачання якої заборонені з України, до розширеного списку заборонених продуктів потрапили морозиво, мінеральна вода, а також газовані води, з доданням цукру чи інші підсолоджувачі та інші.
16:23
Електроенергія в піке: ціна "на добу вперед" знизилася до історичного мінімуму у 2021
Ціна електроенергії на ринку "на добу вперед" (РДВ) на 4 липня знизилася до історичного мінімуму в 2021 році в 426,06 грн/МВт-год, що на 35,9% нижче за ціну, що склалася на 3 липня і майже в 3,5 рази нижче ціни на 1 липня.
14:48
ОПЕК + завершила зустріч в п'ятницю без угоди, щоб домовитися в понеділок
Міністри країн-членів ОПЕК і країн, що не входять в ОПЕК, завершили п'ятничну зустріч без резолюції, а в понеділок вони знову зустрінуться з політики видобутку нафти.
12:37
В енергорегуляторі натякнули, що передадуть антимонопольникам інформацію про "надмірну владу" ДТЕК
Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики і комунальних послуг НКРЕКП заявила про ігри з попитом та пропозицією, що в кінцевому випадку впливає на ціну, заявивши, що здебільшого цим займалась компанія Д.Трейдинг з групи ДТЕК.
11:28
"Світова криза на порозі?": коли очікують падіння українські фінансисти
Світові кризи мають певну циклічність, але передбачити точно, коли станеться наступна, схоже, ніхто не може. Якби на Землі жила така людина то, напевно, вона була б однією із найбагатших у світі.
10:00
У держбюджеті підвищився план по надходженням та з’явились нові програми видатків
Наприкінці квітня депутати внесли зміни до закону про держбюджет, збільшивши як доходи, так і видатки бюджету, відповідно до цих змін, у травні Мінфін переглянув бюджетний розпис та підвищив місячний план податкових надходжень до бюджету та з’явились нові програми видатків.