"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

3 травня 2021

Новини
17:55
Найбільші банки Європи зібрали 30 мільйонів євро на запуск конкурента Visa і MasterCard
Більше 30 найбільших європейських банків і сервісів оплати планують створити власну платіжну систему, яка б стала конкурентом для американських сервісів - проєкт Європейської платіжної ініціативи уже отримав від своїх спонсорів понад 30 млн євро.
17:10
Україна завершила розміщення євробондів на 1,25 мільярда доларів: географія інвесторів
Україна 30 квітня провела розрахунки за новим випуском єврооблігацій на 1,25 млрд дол з погашенням у 2029 році - найбільший попит був зі сторони інвесторів зі Сполученого Королівства, США та країн континентальної Європи.
16:45
МЗС: Українські компанії подали позовів до РФ на понад 4,5 мільярда доларів
Позови українських компаній, які втратили власність і прибуток через агресію РФ на Донбасі та окупацію Криму, подані у понад 12 комерційних арбітражів, загальна сума претензій - понад 4,5 млрд дол.
15:50
Українські недержавні пенсійні фонди почали купувати акції Apple і Tesla
Українські недержавні пенсійні фонди почали інвестувати кошти у цінні папери іноземних компаній, які допущені Нацкомісією з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) до обігу на території України.
14:45
В "Укргідроенерго" розкритикували новий механізм спецзобов'язань
В "Укргідроенерго" заявили, що збиток підприємства від продажу електроенергії за новим механізмом покладання спеціальних обов'язків (ПСО), за попередніми розрахунками, становить 2,3 млрд грн.
14:00
Єврокомісія пропонує дозволити в'їзд в ЄС вакцинованим туристам
Єврокомісія запропонувала державам-членам ЄС послабити існуючі обмеження на в'їзд в ЄС для поїздок несуттєвого характеру, передусім йдеться про туризм, беручи до уваги прогрес в кампаніях вакцинації і розвиток епідеміологічної ситуації у всьому світі.
13:10
Карантинні обмеження спровокували бум онлайн-продажів – звіт ООН
Карантинні обмеження через пандемію коронавірусу спричинили бум електронної комерції - інтернет-продажі становили майже п'яту частину загального роздрібного товарообігу минулого року.
12:05
"Метінвесту" Ахметова готові дати дозвіл викупити Дніпровський меткомбінат
Компанія "Metinvest B.V" надала пропозиції щодо зобов'язань при концентрації у вигляді опосередкованого набуття у власність "Дніпровского металургійного комбінату" у Кам'янському - вони дозволяють АМКУ прийняти рішення про надання дозволу на концентрацію.
11:00
УЗ випустить у рейси електричку із місцями для велосипедів
"Укрзалізниця" завершує капітально-відновлювальний ремонт чергового електропоїзда для регіональної філії "Південно-Західна залізниця" - новаціями поїзда є спеціальні тримачі для перевезення велосипедів.
10:00
У квітні українці купили більше 10 тисяч нових легкових авто – асоціація
У квітні 2021 року українці купили та поставили на облік більше 10 тис нових легкових авто - це майже втричі більше, ніж роком раніше.