3 квітня 2021

Публікації
Велику приватизацію розблоковано, НАБУ шукає Дубілета: підсумки тижня для держпідприємств
Щотижня команда аналітиків-консультантів з питань корпоративного управління готує для ЕП дайджест про головні події в житті держпідприємств. Що важливого сталося 29 березня-2 квітня?
Як українські товари потрапляють до ЄС: все про транспорт та біль експортерів
Який транспорт везе за кордон найбільше товарів з України та з якими логістичними проблемами стикається український бізнес.
Новини
18:00
SkyUp дозволили літати зі Львова до Баку і анулювали право МАУ на використання цієї лінії
Державна авіаційна служба дозволила авіакомпанії SkyUp виконувати регулярні рейси за маршрутом Львів - Баку, при цьому було анульовано право авіакомпанії МАУ на експлуатацію даної лінії з частотою три рази в тиждень.
17:05
Шмигаль: перевиконання доходів від митниці та податкової — результат боротьби з контрабандою та скрутками
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що перевиконання доходів від митниці та податкової — це результат боротьби з контрабандою на митниці та зі скрутками-схемами в податковій.
16:05
Бюджет отримав перший мільярд від приватизації у 2021 році
Голова Фонду держмайна Дмитро Сенниченко повідомив, що держава отримала перший мільярд гривень від приватизації у поточному році.
14:32
Кабмін схвалив проект меморандуму з нафтотрейдерами
Уряд схвалив проект Меморандуму про наміри щодо створення сприятливого середовища, розвитку добросовісної конкуренції на ринку нафтопродуктів і задоволенню потреб споживачів на період карантину та обмежень.
13:04
Ціни на зріджений газ знизились за тиждень
Роздрібні мережі з 26 березня по 2 квітня знизили вартість зрідженого газу в межах 10-60 коп./л.
11:30
Уряд звільнив Тараса Кириченка з наглядової ради Ощадбанку
Кабмін своїм розпорядженням № 268-р від 1 квітня, припинив повноваження члена наглядової ради Ощадбанка Тараса Кириченка.
10:00
Стало відомо, які галузі отримали найбільше відшкодування ПДВ у 2020
Левову частку відшкодування з ПДВ з бюджету отримують 2 галузі економіки: переробна промисловiсть (63,4 млрд грн у 2020 році) та торгiвля і ремонт автотранспорту (47,3 млрд грн).