3 березня 2019

Новини
15:40
Новини вихідних: затримання екс-менеджера Курченка та візит МВФ
Про що всі говорили на вихідних?
14:23
Facebook судиться з китайськими компаніями через "накрутку" лайків
Компанія Facebook подала у суд на чотири китайські компанії за сприяння продажу фальшивих облікових записів і "накрутку" лайків.
13:30
Космічний корабель SpaceX успішно пристикувався до МКС
Космічний корабель нового покоління Crew Dragon компанії SpaceX, створений за програмою NASA Commercial Crew Development для доставки і повернення екіпажів астронавтів на Міжнародну космічну станцію, успішно пристикувався до МКС.
13:01
Гладковський назвав розслідування про розкрадання "компіляцією брехливих фактів"
Тимчасово відсторонений від посади перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський заявив, що справа, в якій фігурує його син Ігор, "штучно скомпільована з брехливих провокаційних фактів" і її намагаються використовувати у виборчій кампанії".
12:07
ЄС виділить 50 мільйонів євро на безпеку Азовського узбережжя
Президент Петро Порошенко заявив про спеціальний проект ЄС, що передбачає виділення 50 мільйонів євро на підтримку безпеки Азовського узбережжя України, зокрема Маріуполя та Бердянська.
11:07
Німецькі автовиробники інвестують 60 мільярдів євро в електромобілі
Німецькі автовиробники у наступні три роки інвестують 60 млрд євро в електромобільність та дигіталізацію - споживачам обіцяють представити вибір у 100 моделей електрокарів.
10:03
Amazon планує відкрити мережу продуктових магазинів
Американська компанія Amazon.com Inc. планує відкрити десятки продуктових магазинів в декількох великих містах США.
09:00
РосЗМІ заявили про затримання екс-менеджера Курченка, якого розшукує Україна
Євгена Калініна - громадянина РФ, екс-виконавчого директора компанії Сергія Курченка "СЄПЕК" - було затримано в аеропорту Афін (Греція) за запитом України і відправлено до в'язниці.