3 лютого 2019

Новини
16:30
Новини вихідних: про співпрацю з МВФ, ремонт доріг та Азовську кризу
Про що всі говорили на вихідних?
15:33
Shell купує виробника обладнання для зарядки електромобілів
Greenlots, американський постачальник рішень для зарядки електромобілів, підписав угоду, згідно з якою стає дочірньою компанією, яка повністю належить Royal Dutch Shell.
14:42
Вчені створили 3D-принтер, що друкує за допомогою світла
Інженери Каліфорнійського університету створили 3D-принтер, який здатен перетворити полімерне желе в складні тверді об'єкти за допомогою променів світла.
13:22
Центробанки закупили рекордний за 50 років обсяг золота
Чиста купівля золота світовими центральними банками в 2018 році досягла 651,5 тонн - на 74% більше, ніж у 2017 році (374,8 тонн).
12:15
Кіберполіція викрила "адміна" 56 піратських сайтів
Співробітники кіберполіції встановили чоловіка, який самостійно створив та адміністрував 56 піратських інтернет-ресурсів. Роботу усіх ресурсів наразі припинено.
11:08
Омелян розповів, коли Центральний вокзал передадуть в концесію
Передача в концесію Центрального залізничного вокзалу в Києві можлива не раніше 2020 року, так як протягом цього року необхідно підготувати відповідну документацію.
10:03
Кіпр ускладнив умови видачі "золотих віз"
Парламент Кіпру у п'ятницю прийняв закон, який надасть депутатам право затверджувати почесні натуралізації та те, кому можуть бути надані "золоті візи".
09:25
Поліція взялася розслідувати розкрадання зерна "Аграрного фонду"
Нацполіція відкрила кримінальне провадження за фактом розкрадання майна посадовими особами "Агроінвестгруп" та проведе зустріч із зерновими трейдерами, які постраждали від дій посадових осіб компанії.
09:00
Збитки від блокади Азовського моря досягли 10 мільярдів – Омелян
Морській галузі України загалом завдано збитків в обсягу близько 10 млрд гривень через незаконну блокаду Росією судноплавства в Азовському морі наприкінці минулого року.