3 лютого 2013

Публікації
Азаров та Бойко зроблять Коломойському пільги
Меморандум про підтримку електрометалургів звівся до надання пільг двом феросплавним заводам дніпропетровського олігарха. Віце-прем'єр Юрій Бойко підпише документ, який не завадить Ігорю Коломойському експортувати феросплави за заниженими цінами. Схоже, Рінат Ахметов нарешті отримає собі дешеві феросплави. Платити за все це буде економіка, якій доведеться купувати електрику дорожче (рос.)
Шокуючі дані про світовий банківський бізнес
Лідерами за масштабами тіньових операцій є фінансові організації США. На другому місці - організації країн, що входять в зону євро. На третьому місці - фінансові організації Великобританії. У цілому по світу тіньові операції фінансово-банківських організацій склали в 2011 році 86% світового ВВП (рос.)
Рубіні помилявся
Скептицизм, особливо з боку Америки, переслідує єдину валюту вже давно. Полсон в лютому минулого року заявив, що єдина валюта "ущербна за своєю суттю", тому вона припинить своє існування. Однак у lдекабре він повідомив інвесторам про те, що більша частина збитків, понесених в 2012 році, обумовлена ​​ставкою на збільшення кризи (рос.)
Новини