"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

2 лютого 2020

Новини
16:30
Новини вихідних: "діра" в бюджеті, "доступні кредити" та підвищення пенсій
Про що всі говорили на вихідних?
15:21
Британія очікує, що ЄС запропонує торговельну угоду на кшталт такої, яку має Канада
Британія очікує, що ЄС "виконає свої зобов'язання" запропонувати Лондону угоду про вільну торгівлю на кшталт такої, яку має Канада.
14:10
Chevron отримала збиток через списання в 10,5 мільярда доларів
Chevron Corp відзвітувала про збитки в четвертому кварталі через списання в розмірі 10,4 мільярда доларів, пов'язаного з проектом в Мексиканській затоці, продажем сланцевих активів і СПГ-проектом в Канаді.
13:18
"Нафтогаз": продавати собак і хом'яків не треба, зверніться по субсидію
У НАК "Нафтогаз України" нагадали, що родини, які витрачають на комунальні послуги більше, ніж 15-20% свого сімейного доходу, мають право на державну субсидію.
12:00
У січні бюджет недоотримав майже 14 мільярдів гривень – Мінфін
За оперативними даними Державної казначейської служби про виконання бюджету у січні, доходи загального фонду державного бюджету становили 42,6 млрд гривень та були на 13,8 млрд гривень меншими за розпис.
11:01
Facebook змінить принцип блокування контенту
Засновник Facebook Марк Цукерберг заявив, що соцмережа буде відстоювати свободу вираження поглядів і шифрування, навіть якщо це зіткнеться з негативною реакцією.
10:33
У ВООЗ розповіли чи безпечні посилки з Китаю
У Всесвітній організації охорони здоров'я нагадали, що через листи і посилки з Китаю не можна заразитися коронавірусом 2019-nCoV.
09:00
У "СН" вибачилися за нардепа, що пропонував продати собаку для сплати комуналки
У партії "Слуга народу" вибачилися за нардепа від СН Євгена Брагара, який запропонував пенсіонерці "продати собаку елітної породи", аби сплатити борги за комунальні послуги.