1 травня 2019

Новини
21:00
Новини вихідних: хто купив Інкерманський завод марочних вин і доля торгового центру Порошенка у Молдові
18:41
В Україні змінилась процедура проведення техогляду транспортних засобів
В Україні з 1 травня 2019 року оновлено формат документа, що підтверджує успішне проходження транспортним засобом перевірки технічного стану.
15:37
Екс-гендиректор Google покине раду директорів Alphabet
Колишній генеральний директор компанії Google Ерік Шмідт покине раду директорів Alphabet у червні 2019 року.
14:42
Кількість пасажирів аеропорту "Львів" зросла майже вдвічі
Пасажиропотік міжнародного аеропорту "Львів" у квітні поточного року зріс на 48,2% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, і становив 155,2 тисячі пасажирів (у квітні минулого року – 104,7 тисячі пасажирів).
13:45
"Спецтехноекспорт" постачатиме керовані танкові ракети до Туреччини
ДП ДГЗП "Спецтехноекспорт" (входить до складу "Укроборонпрому") і турецька корпорація "Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu" попередньо підписали контракт на постачання 120 мм ствольних керованих ракет "Конус" виробництва ДП "ДККБ "ЛУЧ".
12:23
Набув чинності новий закон про ЖКГ: що зміниться
Із 1 травня в Україні набув чинності Закон "Про житлово-комунальні послуги", який передбачає нарахування пені за несвоєчасну сплату послуг у розмірі 0,01% від суми боргу за кожен день прострочення, а також низку інших важливих змін.
11:35
Facebook змінює дизайн і додає нові можливості
Компанія Facebook Inc. представила новий дизайн соцмережі, тепер більше уваги приділяється групам і особистому спілкуванню користувачів.
10:57
Із 1 травня українці можуть міняти мобільного оператора без зміни номера
Починаючи з 1 травня в Україні запрацювала послуга з перенесення абонентських номерів для користувачів мобільного зв'язку (Mobile number portability, MNP).
10:08
В Україні з 1 травня подешевшав газ для населення
Із 1 травня в Україні починає діяти нова ціна на газ для населення і теплової генерації, затверджена на травень поточного року на рівні 8247 гривень за тисячу кубометрів (раніше було 8550 гривень).